KISSA-enkelikello

26,00  sis. alv 24%.

Onni on, että pimeinpänä vuodenaikana vietetään vuoden valoisinta ja lämminhenkisintä juhlaa, joulua. Joulu on juhla jolloin kokoonnutaan yhteen, muistetaan niitä rakkaimpia ja nautitaan yhdessäolosta. Monille joulu on vuoden merkittävintä aikaa ja tähän yhteiseen juhlaan halutaankin somistaa myös koko koti. Olemmekin luoneet tätä ihanaa talven juhlaa ajatellen tuotteita, joilla somistaa koti jouluiseen tunnelmaan.

Kuvaus

Kissa-enkelikello

Enkelikello, joka on tehty rakkaiden kissaystäviemme muistolle. Sädekehällä istustekee kissaystävä, joka on joka päivässä ja hetkessä läsnä. Se muistuttaa ystävästäsi, joka on siirtynyt sateenkaarisillalle.

Ihana enkelikello, joka valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista. Vaneri on lämmin ja kaunis materiaali, joka sopii siis loistavasti vuoden lämminhenkisimmän juhlan koristeiden valmistusmateriaaliksi. Enkelikellon saa erilaisina versioina: Joko lyhytkarvaisella- tai pitkäkarvaisella kissalla, joka on väriltään joko musta tai vaalea puu.

Hanki koristeet jouluksi, jotka on valmistettu Suomessa, kestävät aikaa ja ovat oikealla varastoinnilla pitkäikäisiä. Nämä upeat koristeet ilahduttavat sinua varmasti vielä usean joulun ajan.

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 16 × 17,5 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Koko

16cm X 17,5cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KISSA-enkelikello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...