MIRRI-ovikyltti

23,00 30,00  sis. alv 24%.

Kotimaisesta ohutviiluvanerista valmistettu kissa-aiheinen ovikyltti kahdessa eri koossa. Ripusta roikkumaan ketjulla tai kiinnitä suoraa oveen kaksipuolisella kalusteteipillä. Huom! Älä sijoita ovikylttiä paikkaan, jossa on joutuu olemaan suoraa sateen alla.

Poista

Kuvaus

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä kylttejä ja opasteita niin kotiin kuin toimipisteellekin. Kaikki tuotteemme valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Kyltit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista ja pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein, jotka ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat kyltit.

Kyltit kiinnität helposti kaksipuolisella kalusteteipillä, ruuveilla, nauloilla tai ripusta kyltti roikkumaan ketjusta. Huomioitavaa teippikiinnityksessä! Teipissä on luja pito ja se tarrautuukin hyvin hanakasti kiinni. Valitse siis tarkoin kyltin lopullinen paikka ennen teipin suojapaperin irroittamista. Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Ohutviiluvaneri on kovaa, sitkeää ja iskunkestävää, joten vaikka kyltti sattuisikin putoamaan, se tuskin rikkoutuisi.

 

Lisätiedot

Paino 0,05 kg
Mitat 30 × 12 × 0,3 cm
Koko

15cm X 11,8cm X 0,3cm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

noin kaksi viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MIRRI-ovikyltti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...