SunnyMore Design

SunnyMore Design Oy on vuonna 2018 perustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa katseenkestäviä sisustustuotteita, lahjatavaroita ja pienhuonekaluja. Tuotteissamme yhdistyvät niin oivallus ja hauskuus kuin kauneus ja kestävyyskin. Muotoilultaan tuotteemme ovat ajattomia ja henkivät vahvasti skandinaavisen luonnon kauneutta. Laadukkailla kotimaisilla tuotteillamme haluamme tuottaa asiakkaillemme iloa ja tuoda hieman luksusta arjen keskelle.

Ideoista ihaniksi tuotteiksi


ekologinen valinta

EKOLOGISUUS

Yrityksen punainen lanka on luoda laadukkaita ja kestäviä kotimaisia tuotteita, joiden muotoilu kestää aikaa ja jotka ovat pitkäikäisiä oikealla käytöllä. Laadun takaamiseksi valmistammekin kaikki tuotteemme itse verstaallamme Vihdin Haimoossa. Tuotteiden valmistuksessa on pyritty pitämään materiaalihukka minimissä ja käytämme työssämme toimintatapoja sekä työvälineitä, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Suunnittelusta lähtien Suomessa valmistettu

KOTIMAISUUS

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme kokonaisuudessaan Suomessa. Olemme siis täysin kotimainen yritys. Käytämme tuotteissamme lähtökohtaisesti kotimaisia materiaaleja ja raaka-aineita. Hankimme materiaalit kotimaassa paikallisilta toimijoilta, jolloin voimme olla varmoja tuotteiden alkuperästä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaista materiaaleista tehtyjä laadukkaita suomalaisia designtuotteita.

LUOVUUS

Yrityksen ytimessä palaa vahvasti luovuuden kipinä, joka saa meidät kehittelemään jatkuvasti uusia tuoteideoita. Tuotesuunnittelu ja uusien ideoiden etsiminen onkin intohimomme, jonka ympärille yritysidea on rakentunut. Tarkastelemme ja havainnoimme maailmaa ennakkoluulottomasti laajasta näkökulmasta. Tällä tavoin pyrimme löytämään omaperäisiä oivaltavia ratkaisuja tuotteisiimme. Tahdomme luoda mielenkiintoisia tuotteita, jotka herättävät ajatuksia.


Sanni-Mari Hänninen
Muotoilija, Pääsuunnittelija

Yrityksen luoja ja sydän on muotoilija-puuseppä Sanni-Mari Hänninen.

Yrittäjä, Sanni-Mari Hänninen

  ”Ensimmäistä tutkintoa suorittaessani heräsi ajatus omasta yrityksestä. Tuolloin se olikin vain lähinnä ajatus, haavekuva, joka vilkahteli jossain tulevaisuudessa. Valmistumisen jälkeenkään en kokenut olevani vielä valmis yrittäjyyteen vaan halusin lisätä osaamistani, jotta pystyisin tarjoamaan parastani. Tämän vuoksi hakeuduinkin vielä suorittamaan puusepän ammatin, jonka aikana kerrytin materiaalitietoutta ja teknistä osaamista.  Viimeisen opintovuoteni kypsyttelin yritysideaa ja vuonna 2018 unelmasta tuli totta, kun uskalsin vihdoin hypätä palkansaajasta yrittäjyyteen. Minulle henkilökohtaisesti SunnyMore Design Oy merkitsee väylää, jonka kautta saan uusia kokemuksi, pääsen toteuttamaan itseäni ja ennen kaikkea tekemään sitä mistä pidän.

Suunnittelijana olen innovatiivinen ja kokeilunhaluinen.  Työssäni minua ohjaavat innostus, ilo ja halu luoda uusia asioita. Ajatukset ja ideat uusiin tuotteisiin syntyvät yleensä jokapäiväisistä asioista arjen askareiden keskellä.  Suunnittelijana pyrin ennakkoluulottomaan ja avarakatseiseen ympäristön havainnointiin, sillä seuraava mahtava idea saattaa löytyä lenkkipolun neulasista tai vaikka piirongin laatikosta.”