B2B ja tilaustyöt

Valmismallistojemme lisäksi teemme räätälöityjä tilaustöitä yksityishenkilöille, mutta myös yrityksille ja yhdistyksille. Meiltä onnistuvat tuotesuunnittelu, prototyyppien valmistus,  laserkaiverrus- ja leikkaustyöt, sekä omaan konekantaamme sopivat pienet puusepäntyöt. Hinnat määräytyvät tilauskohtaisesti. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kertokaa tarpeestanne. Huomioimme niin isot kuin pienetkin tilaukset.

Laserkaiverrus- ja leikkaus

Käytämme useissa tuotteissame hyödyksi laserkaiverrus- ja leikkaustekniikkaa. Tarjoamme siis asiakkaillemmekin näitä palveluita. Laserin hyviä ominaisuuksia ovat  nopeus, tarkka ja tasalaatuinen työnjälki. Laserimme on myöskin hyvin energiatehokas, eikä käytössä synny luontoarasittavaa jätettä. Laserilla pystymme työstämään muunmuassa puukuitulevyä, ohutviiluvaneria, viiluja, massiivipuuta, akryyliä, nahkaa ja huopaa. Tämän lisäksi myös metallin ja marmorin kaiverrus onnistuu. Laserilla työstettäessä kappaleen maksimimitat ovat 605mm x 457mm. Maksimipaksuus läpileikattaessa riippuu käytetystä materiaalista.

Käyntikortit

Tahdotko yrityksellesi näyttävät persoonalliset käyntikortit, jotka varmasti huomataan? Valmistamme yrityksellesi käyntikortit, joissa on suomalaisen metsän tuntu ja kauneus. Käyntikortit valmistame omalla toimipisteellämme Vihdin Haimoossa hyödyntäen laserkaiverrus- ja leikkaustekniikkaa. Käyntikorttien materiaali on kotimainen ohutviiluvaneri.

Esillelaitto- ja myyntitelineet

Meiltä saatte myös yrityksellenne kestävät sekä laadukkaat esillelaitto- ja myyntitelineet toiveidenne mukaan. Pyrimme valmistamaan telineet etupäässä niin, että kasaus tapahtuu liitoksin. Tämä mahdollistaa tuotteen nopean kasaamisen ja purkamisen ilman työkaluja. Telineet ovat kevytrakenteisia ja kasattavuutensa ansiosta helppoja varastoida. Ne kulkeutuvatkin helposti mukana myyjäisiin, messuille tai muihin yrityksenne edustustilaisuuksiin. Telineisiin voimme lisätä halutessanne logot ja muut yksityiskohdat, jotka ilmentävät yrityksenne imagoa.

Kyltit

Kaipaako yrityksenne ovikylttejä, opasteitä tai yrityksenne imagolla räätälöityjä kylttejä edustustilaisuuksiin? Me suunnittelemme ja valmistamme näyttävät kyltit toiveidenne mukaan. Meiltä onnistuvat niin pienet rintakyltit kuin messuille seinään ripustettavat isommatkin ratkaisut. Meiltä löytyy myös valikoima valmiita kylttimalleja, joihin voitte tutustua verkkokaupan puolella.

Liikelahjat

Onko liiketilassanne tulossa avoimien ovien päivät tai tarvitsetteko messuille ja myyjäisiin pientä lahjaa annettavaksi potentiaalisille asiakkaille? Laserkaiverrettu- ja leikattu liikelahja on varma tapa erottua kilpailijoista. Meiltä saat ekologiset suoramarkkinointilahjat yrityksesi ilmeelle räätälöidysti, jotka ovat aidosti kotimaisia.


Jotain muuta?

Haluatteko personoituja kutsuja tai koristeita tuleviin juhliin, opaste- ja nimikylttejä työpaikalle tai kenties jotain aivan muuta? Olipa teillä jo valmis idea tai vasta visio, olemme valmiita auttamaan tuotteenne toteutuksessa. Kommunikoimme asiakkaidemme kanssa koko suunnittelu- ja valistusprosessin ajan, jotta virheiltä säästyttäisi ja lopputulos vastaisi teidän odotuksianne.

Hintoja:

Suunnittelutyöt:     45,0€/h + alv24%.

Logon vektorointi lasertyöstöä varten:    45,0€/h + alv24%.

Massatilaukset lasertyöstönä:   aloitusmaksu 20,0€ + alv24% (+ sovittu kappalehinta määrän mukaan + alv.)