Voimapeili (Kissa)

45,00  sis. alv 24%.

Tekstin valinta Voimapeiliin:

Jokaiseen Voimapeiliin on valittavissa teksti kahdesta eri vaihtoehdosta. Saatavana on myös peili ilman tekstiä. Voimapeili ilman tekstiä on kokonaan valintasi mukaan joko koivunvärinen tai musta. 

Tuotetunnus (SKU): voimapeili-kissa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Olet rohkea, kaunis, viehättävä, tärkeä ja voittamaton.

Sinussa on voimaa, sinnikkyyttä ja osaamista.

Voit olla mitä vain ja vielä enemmän kunhan uskot itseesi.

 

Voimapeili

 

Nopealla vilkaisulla Voimapeili saattaa näyttää aivan tavalliselta käsipeililtä. Lähemmän tarkastelun ja tuotteeseen tutustumisen myötä tulet kyllä huomaamaan, että tämän tuotteen taustalla on kaunis ja voimaannuttava ajatus, joka tekee siitä erityisen.

Voimapeili luotiin jokapäiväiseksi arjen apuvälineeksi. Se on tukenasi, kun usko itseen on loppumassa. Kun ilkeät sanat ja teot ovat musertaneet itsetuntosi tai sisäiset mörkösi pyrkivät päivänvaloon. Tällöin kaipaa rohkaisua, jotain, joka nostaa ylös. Erityisesti tällaisiin hetkiin luotiin Voimapeili.

Voimapeili on käsipeili, jonka kääntöpuolen rohkaisevat sanat muistuttavat sinua siitä, mikä on tärkeintä. Tärkeintä on hän, jonka näet peilissäsi. Tärkeintä olet sinä. Kaikki lähtee itsestä ja uskosta omaan itseen. Haluamme, että tarttuessasi Voimapeiliin löydät taas itsestäsi vahvuuden ja voiman jatkaa matkaa eteenpäin omana itsenäsi.

 

Valmistus

Voimapeili valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa suomalaisista materiaaleista. Valmistusmateriaali on kova ja sitkeä, mutta niin hennon kaunis ohutviiluvaneri. Tämä materiaali sopii loistavasti käsipeilin valmistusmateriaaliksi, mutta erityisesti se sopii kuvastamaan itse Voimapeiliä. Valitun materiaalin ansiosta tuote on kestävä ja kevyt. Oikealla käytöllä Voimapeili onkin pitkäikäinen ystävä.

Tuote on pintakäsityltä kunnioittaen puun omia ominaisuuksia. Säilyttääksemme tämän luonnostaan kauniin materiaalin olemuksen, pinta on käsitelty luonnonmukaisilla myrkyttömillä puuvahoilla ja puuöljyillä. Tämän ansiosta pinta tuntuu silkkiseltä ja miellyttävältä käsitellä.

 

Muuta

Eikö värivalikoimasta löydy mieleistä vai olisiko jokin muunlainen kehys mieluisampi? Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada juuri haluamansa laisen tuotteen. Tämän johdosta teemme tarvittaessa myös kustomoituja Voimapeilejä asiakkaan haluamin ominaisuuksin. Kustomoitavissa tuotteissa olkaa suoraa yhteyksissä meihin.

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 27 × 16 × 1 cm (senttimetri)
Peilin halkaisija

Noin 11cm

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-3 viikkoa

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen