Eläinovikyltti (Kissa)

33,00 39,50  sis. alv 24%.

Ovikyltti omalla tekstillä:

Valitse ensimmäisestä alasvetovalikosta “Kustomointi valitulla nimellä”ja seuraavasta alasvetovalikosta haluamasi väri. Alasvetovalikoiden alapuolelta löydätte tyhjän tekstikentän, johon tulee kirjoittaa teksti/nimi, jonka haluatte ovikylttiin.

HUOM! Sanan enimmäispituus 10 kirjainta.

 €

Kuvaus

Eläinovikyltti

Eläinovikylttimme on sisustustuote, joka on suunniteltu erityisesti lapsia ja lapsenmielisiä ajatellen. Halusimme luoda tuotteen, joka ilahduttaisi perheen pienimpiä, mutta olisi silti tarpeeksi hillitty ja miellyttäisi aikuisempaakin katsojaa. Yksinkertainen muotoilu yhdistettynä rustiikkiseen pintakäsittelyyn tekevät siitä kauniin ja herkän sisustuselementin. Eläinovikyltti on hauska lisä kotiin tai sinne vievään oveen ripustettavaksi.

 

Uudet ideat ja oivaltavuus tuotesuunnittelussa ovat toimintamme ydin, joten tähänkin tuotteeseen on tuotu lisäarvoa hauskalla ominaisuudella. Eläinovikylttimme ovat nimittäin pimeässä hohtavia. Tuotteen pinta on käsitelty erikoislakalla, joka saa aikaan hehkun saadessaan tarpeeksi valoa. Tästä syystä auringonpaisteessa ja hyvin valaistussa tilassa tuotteen pinta saattaa alkaa näyttämään kellertävältä. Hehku on voimakkain vaaleissa väreissä kuten valkoisessa ja vaaleansinisessä.

 

Huonekyltti

 

 

Valmistus

Kuten muutkin tuotteemme myös nämä eläinovikyltit valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa. Materiaaliksi valitsimme kovan puukuitulevyn, koska siitä löytyvät kaikki ne puun hyvät ominaisuudet, joita tässä tuotteessa tarvitsimme. Valitsimme materiaaliksi puukuitulevyn, koska se on kova, kevyt ja tasalaatuinen. Tasalaatuisuutensa ansiosta tämä materiaali on helppo pintakäsitellä ja saada aikaan tasainen lopputulos. Puukuitulevyt ovat homogeenisiä, jonka takia se ei vääntyile tai kieroudu. Homogeenisyys mahdollistaa myös tuotteen pintakäsittelyn vain toiselta puolelta. Tästä syystä ja koska me SunnyMore Designilla haluamme pitää omalta osaltamme materiaalihukan sekä kulutuksen minimissä, on Eläinovikylttimme jätetty paljaaksi nurjalta puolelta. Siksipä olemme panostaneet vieläkin enemmän tuotteen etupuoleen, jonka toivomme ilahduttavan vielä pitkään saajaansa.

 

 

Käyttöohje

Eläinovikyltti on suunniteltu erityisesti kodin kuivien tilojen sisustuselementiksi. Tuote on valmistettu puukuitulevystä, joten se ei pidä kastelusta tai liian kosteasta tilasta. Huomioithan tämän, kun valitset paikkaa ovikyltille. Tuote viihtyy parhaiten sisätiloissa, mutta saattaa säilyä pitkäänkin hyvänä suojaisessa paikassa ulkona esimerkiksi katetun terassin ovessa. Tuote ei ole lelu vaan koriste, joten sitä tulisi käsitellä sen mukaisesti. Jos tuote kuitenkin rikkoutuu sopii sen korjaukseen tavallinen puuliima tai Eri keeper. Tarvittaessa tuotteen pinnan voi puhdistaa harjaamalla tai pyyhkimällä kostutetulla nukkaamattomalla liinalla.

 

 

Eläinovikyltti haluamallasi nimellä

Valmis valikoimamme ei sisällä kylttejä nimillä. Nimelläkustomoitavat eläinovikyltit teemme tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan. Kun tilaat ovikyltin kustomoidusti nimellä, kirjoita kassalla tilauksen kommentit -kenttään haluamasi nimi tai sana. Sanan enimmäispituus 10 kirjainta! Jos tarvitsemme lisätietoja liittyen valittuun sanaan tai nimeen, olemme yhteyksissä suoraa tilaajaan.

Tällä hetkellä valmis mallistosta löytyvät seuraavat tekstit : Kersat, honey, rakas, welcome ja tervetuloa.

Tällä hetkellä valmis mallistosta löytyvät seuraavat hahmot: Nalle, kissa, koira, hevonen, pupu, kettu, peura ja yksisarvinen.

Haluaisitko hahmoksi mieluummin ponin tai kenties norsun? Olemme myös valmiita tekemään vieläkin personoidumpia tuotteita, sillä haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Ota tällöin meihin yhteyttä sähköpostitse info@sunnymoredesign.fi. Katsotaan,  josko pystyisimme luomaan juuri toiveidesimukaisen uniikin ovikyltin.

Valikoimamme uudistuu aika-ajoin ja seuraamalla meitä Facebookissa kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.

 

 

Lisätiedot

Mitat 22 × 27 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-3 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eläinovikyltti (Kissa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.