Suojelusenkelit (4kpl)

17,00 21,00  sis. alv 24%.

Onni on, että pimeinpänä vuodenaikana vietetään vuoden valoisinta ja lämminhenkisintä juhlaa, joulua. Joulu on juhla jolloin kokoonnutaan yhteen, muistetaan niitä rakkaimpia ja nautitaan yhdessäolosta. Monille joulu on vuoden merkittävintä aikaa ja tähän yhteiseen juhlaan halutaankin somistaa myös koko koti. Olemmekin luoneet tätä ihanaa talven juhlaa ajatellen tuotteita, joilla somistaa koti jouluiseen tunnelmaan.

Suojelusenkelit -pakkaus sisältää neljä kissa-aiheista kuusenkoristetta. Kaksi istuvaa (lyhytkarvainen ja pitkäkarvainen) sekä kaksi samanlaista lentävää kissaa. Kaikki koristeet ovat väritykseltään samanlaiset.

Kuvaus

Suojelusenkelit (4kpl)

Ihanat kuusenkoristeet, jotka valmistetaan ohutviiluvanerista. Vaneri on lämmin ja kaunis materiaali, joka sopii siis loistavasti vuoden lämminhenkisimmän juhlan koristeiden valmistusmateriaaliksi.

Suojelusenkelit on neljän kappaleen pakkaus kissa-aiheisia kuusenkoristeita. Enkelikissan saa erilaisina versioina: Yksivärisenä (musta, tammi tai koivu). Lisäksi voit valita haluatko siiven eri värillä (kulta tai hopea). Lisäksi meillä on vaihtoehto, jossa kissaan kaiverretaan haluamasi nimi.

Hanki kuusenkoristeet, jotka on valmistettu Suomessa, kestävät aikaa ja ovat oikealla varastoinnilla pitkäikäisiä. Nämä upeat koristeet ilahduttavat sinua varmasti vielä usean joulun ajan.

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 9,5 × 6,5 × 0,25 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suojelusenkelit (4kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.