Tarkkailu (varjostin)

130,00 140,00  sis. alv 24%.

SunnyMore-valaisin on monipuolinen kodin sisustuselementti. Sijoita esimerkiksi olohuoneeseen katseenvangitsijaksi, saunaan tunnelmanluojaksi tai vaikka yövaloksi taaperon huoneeseen pitämään pimeän pedot loitolla.

Kuvaus

 

Sauna ja saunomiskulttuuri ovat osa suomalaista identiteettiämme.  Perinteinen suomalainen sauna ei ole vain paikka, jossa peseydymme. Se on meistä useimmalle ennen kaikkea tila, johon vetäydytään arjen kiireiden keskellä rauhoittumaan, rentoutumaan ja puimaan mieltä kaivertavia asioita. Tästä syystä hyvien löylyjen lisäksi on hyvin olennaista, että saunassa vallitsee oikeanlainen tunnelma. Yksinkertaisuudessaan saunan tunnelma muodostuu saunassa käytetyistä väreistä, materiaaleista ja valaistuksesta.

 

SunnyMore-valaisin syntyi alunperin ajatuksesta luoda uudenlainen saunavalaisin. Tavoitteena oli luoda tuote perinteisten ritiläsaunavalaisimien ja led-valonauhojen rinnalle, jolla pystyttäisi luomaan persoonallinen ja uniikki tunnelma saunaan. SunnyMore-valaisin ei ole kuitenkaan pelkästään saunavalaisin vaan ennen kaikkea kodin tunnelmavalaisin.

Valaisimen ajaton muotoilu sopii niin modernimpaan kuin perinteisempään makuun.  SunnyMore-valaisimella luotu valaistus on lämmin, hauras ja tuo mieleen hiipuvan takkatulen loimun. Erityistä tässä tuotteessa on sen oivaltavuus ja hauskuus, joka tekee siitä myös kauniin sisustuselementin. Oivaltavuus ja hauskuus tässä tuotteessa piilee siihen kätketyssä yllätyksessä, joka saadaan esille valolla.  Valon siivilöityessä tuotteen pinnan lävitse tuo se esille tuotteeseen kätketyn kuvan. Näin ollen valaisin toimii myös valotaideteoksena, katseenvangitsijana.

Kuten muutkin SunnyMore Design :in tuotteet, myös SunnyMore-valaisin on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuote valmistetaan Vihdin Haimoossa, SunnyMore Design :in omalla verstaalla.

Valaisin on valmistettu puusta, joten se on kokonaisuudessaan kierrätettävissä. Vihreän valinnan tuotteesta tekee myös sen yhteensopivuus suurimman osan kuvuilla varustettujen saunalamppujen kanssa. Tuotteen asennus ei siis välttämättä vaadi erillisiä sähkötöitä vaan pystyt mitä todennäköisemmin hyödyntämään saunan jo olemassa olevaa valonlähdettä. Tämän ansiosta SunnyMore-valaisin on helppo ja nopea asentaa.

Koska jokainen tuote valmistetaan käsityönä puusta, on jokainen tuote yksilöllinen syykuvioita myöten. Vielä uniikimman ja persoonallisemman saat valaisimesta kustomointipalvelullamme. Kustomointipalvelullamme on mahdollista ikuistaa haluttu kuva tai teksti valaisimeen. Näin Sinun on mahdollista saada juuri oman näköisesi SunnyMore-valaisin. 

 

 

SunnyMore-varjostin ja valonlähteen valinta

 

SunnyMore-valaisin on mitoiltaan suunniteltu sopimaan yhteen suurimman osan markkinoilla olevista saunalampuista kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö tuotetta voisi käyttää sisustuselementtinä myös muissa kodin tiloissa. SunnyMore-valaisin sopii tilaan, jonne halutaan hento ja lämmin valaistus. Valitse varjostimen kanssa käytettäväksi aina valonlähde, joka täyttää valitun tilan asettamat vaatimukset.

 

Lampunpidin + lampunjohto

Lampunpidin + lampunjohto on tuote, joka myydään lisävarusteena SunnyMore-valaisimelle. Tuote suunniteltiin valaisimen helppoa ja nopeaa asennusta varten. Tämä tuote on hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun SunnyMore-valaisin halutaan sijoitaa taaperon huoneeseen yövaloksi.

Lampunpidin asennetaan seinään kahdella ruuvilla, jonka jälkeen tuote on käyttövalmis. Viereinen kuva havainnollistaa lampunpitimen asennusta suhteessa kehykseen. (Kuvassa esitetty mitta on vain suuntaa-antava, joten voit halutessasi asentaa pidikken joko hieman alemmas tai ylemmäs.) Lampunjohto toimii verkkovirralla ja käyttömukavuutta lisää lampunjohdossa oleva kytkin. Pääset tutustumaan tuotteeseen lähemmin täältä.

Lisätiedot

Paino 1,8 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 13,5 cm (senttimetri)
Tuote asennettuna

Ulkomitat: 30cm X 30cm X 13,5cm
Sisämitat: 24,5cm X 24,5cm X 12,5cm

Hintaan sisältyy

Varjostin, seinäkiinnike, ruuvit ja käyttöohjeet.

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-3 viikkoa

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen