Rintanimikyltti logolla

11,00 15,00  sis. alv 24%.

Meiltä löydätte nyt valikoiman rintanimikylttejä viimeistelemään yrityksenne edustusilmeen. Rintanimikylteissämme on paljon valittavissanne olevia ominaisuuksia, koska haluamme, että löydätte juuri teidän yrityksellenne oikean näköiset rintanimikyltit.

  • Fonttityyleistä löydätte näytteet tuotekuvasta neljä.
  • Kun valitsette rintanimikyltin taustavärillä niin huomioittehan, että tuotteen mitta kasvaa noin sentin leveys- sekä pituussuunnassa.

Jotta voimme aloittaa tuotteen suunnittelun tarvitsemme teiltä kuvan logostanne. Lähettäkää kuva logostanne meille joko png- tai jpg-muodossa osoitteeseen info@sunnymoredesign.fi. Ennen tuotteen valmistuksen aloitusta lähetämme teille ilmoittamaanne sähköpostiin esityskuvan kyltistä, jossa valitsemanne ominaisuudet. Tässä vaiheessa teillä on vielä mahdollisuus vaikuttaa kyltin yksityiskohtiin. Kun suunnitelma on hyväksytty, tuotteen valmistus aloitetaan.

HUOM! Olkaa suoraa yhteydessä meihin jos teillä on erityistoiveita tuotteen suhteen.

Useamman kappaleen tilauksissa voitte pyytää tarjousta.

 €

Kuvaus

Rintanimikyltti on pieni osa yrityksen edustuskokonaisuutta. Rintanimikyltin merkitystä harvoin ajatellan sen pienen koon takia. Se on kuitenkin merkittävä osa yrityksen imagoa. Rintanimikyltillä varustettu yrityksen edustaja luo ammattimaisen ja luotettavan mielikuvan mahdollisile uusille asiakkaille. Se saattaa toimia myös sattumanvaraisena keskustelun luojana/aloittajana silloin, kun liikutte oman osastonne ulkopuolelle. Saatatte kohdata vaikka vessajonossa tai kahvilassa yrityksestänne kiinnostuneen henkilön, joka ei vielä osaa yhdistää kasvojanne yritykseenne, mutta aloittaa keskustelun rintanimikylttinne rohkaisemana. Rintanimikyltti on ennen kaikkea yrityksenne markkinointiväline, jonka käytöstä on enemmän hyötyä kuin haittaa.

Meiltä löydätte nyt valikoiman rintanimikylttejä viimeistelemään yrityksenne edustusilmeen. Rintanimikylteissämme on paljon valittavissanne olevia ominaisuuksia, koska haluamme, että löydätte juuri teidän yrityksellenne oikean näköiset rintanimikyltit.

Oletteko koskaan miettinyt sitä, kuinka yrityksenne edustustilasuuksissa käyttämänne materiaalit vaikuttavat siihen, missä valossa yritys ja sen arvomaailma nähdään? Materiaalien alkuperä, ekologisuus ja kierrätys ovat asioita, jotka ovat tänä päivänä jokaisen ihmisen huulilla. Nämä vaikuttavat myös päivittäiseen ostokäyttäytymiseen. Rintanimikylttimme ovat mukana luomassa välittävää ja ympäristön huomioivaa mielikuvaa yrityksestänne, sillä ne valmistetan lähellätuotetusta sertifioidusta kotimaisesta ohutviiluvanerista. Rintanimikylttimme eivät myöskään ole missään nimessä kertakäyttöisiä vaan ne palvelevat teitä kaikissa tulevissa yrityksenne edustustilaisuuksissakin.

Rintanimikylttimme on myös tekstiiliystävällinen valinta, koska kiinnityksenä on käytetty vahvoja magneetteja perinteisen hakaneulakiinnityksen sijasta. Rintanimikyltti koostuu kahdesta osasta, jotka kiinnittyvät toisiinsa näiden magneettien avulla. Magneeteille rintanimikyltti pysyy paikallaan ja menossa mukana. Rintanimikyltin säilytys tapahtuukin helpoiten kiinnittämällä vastakappaleet toisiinsa, jolloin se ei vie juurikaan enempää tilaa kuin muistitikku.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 0,6 cm (senttimetri)
Materiaali

1,5mm ohutviiluvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on vastaanotettu ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rintanimikyltti logolla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...