Kajo-ovikyltti

45,00 55,00  sis. alv 24%.

Tässä tuotteessa valittavana seuraavat ominaisuudet:

  • Ripustin
  • Kyltin koko
  • Fonttityyli
  • Oma teksti X3

Fonttityyleistä löydätte näytteet tuotekuvasta viisi.

Ennen tuotteen valmistuksen aloitusta lähetämme teille ilmoittamaanne sähköpostiin esityskuvan kyltistä, jossa valitsemanne ominaisuudet. Tässä vaiheessa teillä on vielä mahdollisuus vaikuttaa kyltin yksityiskohtiin. Kun suunnitelma on hyväksytty, tuotteen valmistus aloitetaan.

HUOM! Olkaa suoraa yhteydessä meihin jos teillä on erityistoiveita tuotteen suhteen.

 €

Kuvaus

Löytyykö teiltä ovesta kyltti?

Mitä se viestittää tai mitä haluaisitte sen viestittävän oven taakse saapuville henkilöille?

Vaikka sitä ei tule juurikaan ajatelleeksi niin ovikylttti tai sen puuttuminen on osa ensivaikutelmaa, jonka teemme uudesta tuttavuudesta. Ovikyltin perusteella teemme jo ensimmäiset päätelmämme siitä, minkälaisia ihmisiä ja minkälainen vastaanotto meitä odottaa oven toisella puolella.

Tästä syystä ryhdyimmekin luomaan eri tyyppisiä ovikylttejä, joissa on ajateltu eritoten yrityksien tarpeita. Tavoitteenamme oli luoda kauniita, monikäyttöisiä ja kestäviä ovikylttejä, joita omin tekstein kustomoimalla yritykset voivat luoda halutunlaisen ensivaikutelman asiakkaaseen.

 

Kajo -ovikyltti

Kajo on tyylikäs ovikyltti, joka sopii esimerkiksi myymälän tai vaikka kahvilan oveen roikkumaan. Kajo valmistetaan laadukkaasta ohutviiluvanerista, joka ei kieroudu tai halkeile yhtä herkästi kuin sekavaneri. Pyöreä muoto on kevyt ja raikas, jonka ansiosta Kajo sopii mainiosti monenlaiseen oveen ja ikkunaan roikkumaan, toivottamaan asiakkaat tervetulleiksi.

Kustomointi

Yrityksille tarjoamissamme tuotteissa on runsaasti mahdollisuuksia vaikuttaa tuotteen yksityiskohtiin. Useimmissa ovikylteistämme on mahdollisuus valita tuotteen koko, väri, käytettävät fonttityylit, tekstirivien määrä sekä ripustin. Haluamme näin tarjota mahdollisuuden yrityksille luoda juuri heidän imagonsa näköiset tuotteet.

Jos kaipaatte yrityksellenne vieläkin personoidumpia tuotteita tai jotain aivan muuta, olkaa tällöin suoraa yhteydessä meihin. Kuulemme mielellämme, kuinka voisimme palvella parhaiten juuri teidän yritystänne.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 31 × 31 × 5 cm (senttimetri)
Materiaali

Ohutviiluvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kajo-ovikyltti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...