IMAGO-myyntiteline

110,00 155,00  sis. alv 24%.

IMAGO -myyntiteline on pelkistetty ja yksinkertaisuudessaan tyylikäs ratkaisu erityisesti korujen esillepanoa varten. Halusimme luoda yrityksille laadukkaan, kestävän ja muotoilultaan ajattoman myyntitelineen, joka sopisi mahdollisimman moneen tyyliin. IMAGO-myyntiteline sopiikin niin pysyväksi somisteeksi myymäläänne kuin myös mukana kuljetettavaksi yrityksenne edustustilaisuuksiin.

Tämän myyntitelineen erikoisuus piilee sen muunneltavuudessa. Monipuolisen käytön mahdollistaa myyntitelineen rakenne. Myyntiteline koostuu osista, jotka kiinnitetään toisiinsa liitoksin ilman työkaluja. Tuotteen kasaus ja purku on siis nopeaa. Kasaamattomana myyntiteline on helppo varastoida ja tarvittaessa kuljettaa mukana erilaisiin yrityksenne tilaisuuksiin.

HUOM! Kun haluatte hyllyjen etulistoihin tekstin, tulee hyllyjen väriksi olla valittuna joko puu tai öljytty puu. Hyllyt on numeroitu yhdestä neljään niin, että ylimmäinen hylly on numero yksi. Muistakaa ilmoittaa hyllynumero, teksti ja fonttityyli. Jättäkää tyhjäksi, jos ette halua hyllyihin tekstiä.

Tarkemmat teknisettiedot tästä tuotteesta löydätte tämän tekstin alapuolelta kohdasta Lisätiedot.

Kun valitsette tuotteeseen erityispiirteitä, kuten taustan muotoiluun tai hyllyjen etulistoihin tekstin niin lähetämme teille esityskuvat ennen tuotteen valmistuksen aloitusta. Tässä vaiheessa tuotteeseen on mahdollista tehdä vielä muutoksia. Valmistus aloitetaan, kun suunnitelma on hyväksytty.

 €

Kuvaus

Millä perusteella valitset kojut, joita lähestyt messuilla ja myyjäisissä? Mikä saa sinut astumaan peremmälle myymälään tai tutustumaan lähemmin yritykseen, jota et entuudestaan jo tunne? Se on ensivaikutelma, tunne, joka syntyy yrityksen visuaalisesta ilmeestä.

Liian usein hienot tuotteet jäävät vailla niille kuuluvaa huomiota kehnon esillepanon takia. Houkutteleva sekä mielenkiinnon herättävä tuotteiden esillelaitto saa ihmiset pysähtymään, lähestymään ja tekemään lähempää tuttavuutta yritykseen. Hyvin toteutettuna tuotteet ja niiden esillelaittovälineet tukevat toinen toisiaan ja antavat ammattimaisen viimeistellyn ilmeen yritykselle. Me haluamme tarjota yrityksille välineitä ja tuotteita, joilla he saavat tuotteensa näyttävästi esille. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tyylikkäät esillelaittovälineet palvelevat pitkään oikealla käytöllä ja ovat mukana rakentamassa yrityksen brändiä.

 

IMAGO-myyntiteline

IMAGO-myyntiteline on pelkistetty ja yksinkertaisuudessaan tyylikäs ratkaisu tuotteiden, kuten korvakorujen esillepanoa varten. Halusimme luoda yrityksille laadukkaan, kestävän ja muotoilultaan ajattoman korujen myyntitelineen, joka sopisi mahdollisimman moneen tyyliin. IMAGO-myyntiteline sopiikin niin pysyväksi somisteeksi myymäläänne kuin myös mukana kuljetettavaksi yrityksenne edustustilaisuuksiin.

Tämän myyntitelineen erikoisuus piilee sen muunneltavuudessa. Monipuolisen käytön mahdollistaa myyntitelineen rakenne. Myyntiteline koostuu osista, jotka kiinnitetään toisiinsa liitoksin ilman työkaluja. Tuotteen kasaus ja purku on siis nopeaa. Kasaamattomana myyntiteline on helppo varastoida ja tarvittaessa kuljettaa mukana erilaisiin yriyksenne tilaisuuksiin.

IMAGO-myyntiteline on monimuotoinen ja helposti muunneltavissa oleva tuote. Osan hyllyistä voi nimittäin tarvittaessa irroittaa, jolloin saatte väljyyttä ja lisää ilmaa hyllyjen välille. Näin ollen teline sopii varmasti eri kokoisille myyntipakkauksille. Jos olette lisäksi valinneet taustan muotoiluksi aallot, on teidän mahdollista helposti ripustaa esimerkiksi kaulakoruja telineeseen. IMAGO-myyntiteline on suunniteltu seisomaan pöydällä, mutta se on myös mahdollista ripustaa seinälle, kun valitsette taustan muotoiluksi suoran tai aallot. Seinälle ripustusta varten näihin kahteen malliin on tehty ripustinreiät. Seinälle ripustettaessa jättäkää tuotteesta jalkapois, jolloin koruteline laskeutuu nätisti vasten seinää.

IMAGO-myyntitelineeseen on myös mahdollista valita ominaisuuksia, jotka tukevat brändiänne. Voitte valita taustalevyn muotoiluksi ”tekstin”, jolloin tuotteeseen voidaan lisätä yrityksenne nimi. Tuotteeseen voidaan myös lisätä tekstielementtejä hyllyjen etulistoihin, kuten vaikka yrityksenne slogan tai kotisivun osoite.

Tarkemmat teknisettiedot tästä tuotteesta löydätte tämän tekstin alapuolelta kohdasta Lisätiedot.

Myyntitelineemme ripustuskepeillä löydätte täältä.

 

Muuta

Valmiina myyntitelinemalleina tällä hetkellä on IMAGO ja EGO. Tarvittaessa pystymme tekemään näihin malleihin mittojen muutoksia, jotta tuote palvelisi mahdollisimman hyvin juuri teidän tarpeitanne. Olemme myös enemmän kuin valmiita suunnittelemaan ja valmistamaan myyntitelineet juuri teidän toiveidenne mukaan. Jos kaipaattekin jotain erikoista, persoonallisempaa ratkaisua korujenne esillepanoa varten niin olkaa suoraa yhteydessä meihin.

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat 600 × 470 × 20 cm (senttimetri)
Materiaali

Ohutviiluvaneri, koivuvaneri, mänty ja haapa

Mitat

Koko kasattuna: (leveysXkorkeus) 460mm X 610mm
Paino kasattuna: noin 3kg
Hyllyvälin korkeus: noin 11cm
Hyllyjen syvyys: 30mm
Hyllyjen etulistojen korkeus: 30mm
Taustalevyn koko: (mallista riippuen) leveys 45cm X korkeus 57-61cm

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

2-3 viikkoa.

Toimitustapa

Kasaamattomana

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “IMAGO-myyntiteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.