EGO-myyntiteline

100,00 135,00  sis. alv 24%.

Korujen myyntiteline on pelkistetty ja yksinkertaisuudessaan tyylikäs ratkaisu erityisesti korujen esillepanoa varten. Halusimme luoda yrityksille laadukkaan, kestävän ja muotoilultaan ajattoman myyntitelineen, joka sopisi mahdollisimman moneen tyyliin. EGO-myyntiteline sopiikin niin pysyväksi somisteeksi myymäläänne kuin myös mukana kuljetettavaksi yrityksenne edustustilaisuuksiin.

Tämän myyntitelineen erikoisuus piilee sen muunneltavuudessa. Monipuolisen käytön mahdollistaa myyntitelineen rakenne. Myyntiteline koostuu osista, jotka kiinnitetään toisiinsa liitoksin ilman työkaluja. Tuotteen kasaus ja purku on siis nopeaa. Kasaamattomana myyntiteline on helppo varastoida ja tarvittaessa kuljettaa mukana erilaisiin yrityksenne tilaisuuksiin.

Haluaisitteko muuttaa tuotteen mittoja tai ripustuskeppien etäisyyksiä toisiinsa nähden? Teemme mielellämme myös tilauksesta juuri teidän yrityksenne tarpeeseen sopivat myyntitelineet. Olkaa tällöin suoraa yhteydessä meihin, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.

Tarkemmat teknisettiedot tästä tuotteesta löydätte tämän tekstin alapuolelta kohdasta Lisätiedot.

Kun valitsette tuotteeseen erityispiirteitä, kuten taustan muotoiluun niin lähetämme teille esityskuvat ennen tuotteen valmistuksen aloitusta. Tässä vaiheessa tuotteeseen on mahdollista tehdä vielä muutoksia. Valmistus aloitetaan, kun suunnitelma on hyväksytty.

 

 €

Kuvaus

Millä perusteella valitset kojut, joita lähestyt messuilla ja myyjäisissä? Mikä saa sinut astumaan peremmälle myymälään tai tutustumaan lähemmin yritykseen, jota et entuudestaan jo tunne? Se on ensivaikutelma, tunne, joka syntyy yrityksen visuaalisesta ilmeestä.

Liian usein hienot tuotteet jäävät vailla niille kuuluvaa huomiota kehnon esillepanon takia. Houkutteleva sekä mielenkiinnon herättävä tuotteiden esillelaitto saa ihmiset pysähtymään, lähestymään ja tekemään lähempää tuttavuutta yritykseen. Hyvin toteutettuna tuotteet ja niiden esillelaittovälineet tukevat toinen toisiaan ja antavat ammattimaisen viimeistellyn ilmeen yritykselle. Me haluamme tarjota yrityksille välineitä ja tuotteita, joilla he saavat tuotteensa näyttävästi esille. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tyylikkäät esillelaittovälineet palvelevat pitkään oikealla käytöllä ja ovat mukana rakentamassa yrityksen brändiä.

 

Korujen myyntiteline

EGO-myyntiteline on pelkistetty ja yksinkertaisuudessaan tyylikäs ratkaisu tuotteiden, kuten korvakorujen esillepanoa varten. Halusimme luoda yrityksille laadukkaan, kestävän ja muotoilultaan ajattoman korujen myyntitelineen, joka sopisi mahdollisimman moneen tyyliin. EGO-myyntiteline sopiikin niin pysyväksi somisteeksi myymäläänne kuin myös mukana kuljetettavaksi yrityksenne edustustilaisuuksiin.

Tämän korujen myyntitelineen erikoisuus piilee sen muunneltavuudessa. Monipuolisen käytön mahdollistaa myyntitelineen rakenne. Myyntiteline koostuu osista, jotka kiinnitetään toisiinsa liitoksin ilman työkaluja. Tuotteen kasaus ja purku on siis nopeaa. Kasaamattomana myyntiteline on helppo varastoida ja tarvittaessa kuljettaa mukana erilaisiin yriyksenne tilaisuuksiin.

EGO-myyntiteline on monimuotoinen ja helposti muunneltavissa oleva tuote. Osan ripustinkepeistä voi nimittäin tarvittaessa irroittaa, jolloin saatte ripustettua leveämpi ja/tai pidempiäkin tuotteita telineeseen. Näin ollen teline sopii varmasti eri kokoisille myyntipakkauksille. Jos olette lisäksi valinneet taustan muotoiluksi aallot, on teidän mahdollista helposti ripustaa esimerkiksi kaulakoruja telineeseen. EGO-myyntiteline on suunniteltu seisomaan pöydällä, mutta se on myös mahdollista ripustaa seinälle.

EGO-myyntitelineeseen on myös mahdollista valita ominaisuuksia, jotka tukevat brändiänne. Voitte valita taustalevyn muotoiluksi ”tekstin”, jolloin tuotteeseen voidaan lisätä yrityksenne nimi. Tuotteeseen voidaan myös lisätä tekstielementtejä hyllyjen etulistoihin, kuten vaikka yrityksenne slogan tai kotisivun osoite.

Tällä hetkellä EGO-teline on saatavana mustana, puun värisenä tai näiden kahden värin yhdistelmänä. Myyntipakkauksien esillelaittoa varten olevat tapit ovat aina kuitenkin puun väriset.

Tarkemmat teknisettiedot tästä tuotteesta löydätte tämän tekstin alapuolelta kohdasta Lisätiedot.

Myyntitelineemme hyllyillä löydätte täätä. 

Muuta

Valmiina myyntitelinemalleina tällä hetkellä on IMAGO ja EGO. Tarvittaessa pystymme tekemään näihin malleihin mittojen muutoksia, jotta tuote palvelisi mahdollisimman hyvin juuri teidän tarpeitanne. Olemme myös enemmän kuin valmiita suunnittelemaan ja valmistamaan myyntitelineet juuri teidän toiveidenne mukaan. Jos kaipaattekin jotain erikoista, persoonallisempaa ratkaisua korujenne esillepanoa varten niin olkaa suoraa yhteydessä meihin.

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat 600 × 470 × 20 cm (senttimetri)
Materiaali

Ohutviiluvaneri, koivuvaneri, mänty ja haapa

Mitat

Koko kasattuna: (leveysXkorkeus) 460mm X 610mm
Paino kasattuna: noin 2,8kg
Ripustuskeppien määrä: 16kpl
Ripustuskepin paksuus: 6mm
Ripustuskeppien pituus: noin 8cm
Ripustinkeppien välinen etäisyys (pystysuunnassa): noin 12,5cm
Ripustinkeppien välinen etäisyys (vaakasuunnassa): noin 10,5cm

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

2-3 viikkoa.

Toimitustapa

Kasaamattomana

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EGO-myyntiteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.