PALA-pyyhekyltti

5,00 6,70  sis. alv 24%.

Tyylikkäät kotimaisesta koivuvanerista valmistetut pyyhekyltit kotiin ja työpaikalle. Kiinnitys helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla.

 €

Kuvaus

Pyyhekyltti

KOKO: 5cm X 1,6cm

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä kylttejä kotiin ja työpaikalle, joista kaikki valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Wc-, sauna- ja saniteettitilojen kyltit valmistetaan joko kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein tai kiiltäväpintaisesta akryylistä, joka on helppo pitää puhtaana. Käyttämämme pintäkäsittelyaineet ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat kyltit kotiisi.

Kylttimme kiinnität helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla. Kalusteteipissä on luja pito, joten kyltti ei pääse kovin herkästi tippumaan. Muistutus! Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden.

HUOM! Kun haluatte kylttiin oman sanan/nimen niin valitkaa alasvetovalikosta vaihtoehto ”OMA TEKSTI”. Kylttiin haluamanne teksti tulee kirjoittaa sille merkittyyn tyhjään tilaan ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin.

Tuote tehdään laserleikkaamalla ja polttamalla. Tästä johtuen teksti on aina ruskean sävyinen.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PALA-pyyhekyltti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.