Paskapaikka -kyltti

9,00  sis. alv 24%.

Paskapaikka-kyltti on humoristinen ja varmasti erilainen valinta wc-kyltiksi. Tämä ei niin vakavamielinen wc-kyltti valmistetaan ohutviiluvanerista, joka on kotimaista koivua. Kiinnitys tapahtuu helposti mukana tulevalla kaksipuolisella kalusteteipillä.

Tuotetunnus (SKU): paskapaikka-kyltti Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä vessaopasteita, joista kaikki valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Wc-ja saunakyltit vamistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein. Käyttämämme pintäkäsittelyaineet ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat kyltit kotiisi.

Kylttimme kiinnität helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla. Kalusteteipissä on luja pito, joten kyltti ei pääse kovin herkästi tippumaan. Muistutus! Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää wc-kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Ohutviiluvaneri on kovaa, sitkeää ja iskunkestävää, joten vaikka kyltti sattuisikin putoamaan, se tuskin rikkoutuisi.

KYLTTI ULKOTILAAN: Kyltti on pintakäsitelty petsillä ja/tai himmeällä lakalla. Lakkaa on tuotteessa kevyt kerros, jotta puun omat ominaisuudet pääsisivät oikeuksiinsa. Jos kuitenkin haluat laittaa kyltin ulkotilaan suosittelemme sen pintakäsitteyä puunsuoja-aineella tai lisäämään lakkakerroksia. Tällä tavoin kyltin pintaan ei ala muodostoa hometta.

 

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 8,1 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paskapaikka -kyltti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.