MIRRI-kynttilänjalka

43,00  sis. alv 24%.

MIRRI-kynttilänjalka on ihastuttava sisustustuote ja tunnelman luoja. Tämä synpaattinen kissa-aiheinen tuote on kaunis lisä pöydälle, takanreunalle tai ikkunanlaudalle talouteen, jossa rakastetaan kissoja.

MIRRI-kynttilänjalka on valmistettu kokonaan kotimaisesta koivusta ja männystä. Leveän ja melko painavan alaosansa ansiosta tämä kynttilänjalka pysyy tukevasti pystyssä. Kynttilänjalka on kooltaan noin 18cmX14cmX7cm. Kynttiläholkkiin sopii tavallinen kruunukynttilä. Tällä hetkellä kynttilänjalka on saatavana kuudessa eri värissä. Värivaihtoehdot näette tuotekuvasta 4.

Kuvaus

MIRRI-tuotesarja koostuu ihastuttavista kissa-aiheisista kodin sisustustuotteista. Sarja on suunniteltu ilahduttamaan etenkin heitä, jotka pitävät kissoista.

Usein kissa-aiheiset sisustustuotteet mielletään mauttomiksi, Kiinasta tulleeksi rihkamaksi. MIRRI-tuottesarjalla haluamme vaikuttaa näihin ihmisten ennakkokäsityksiin. MIRRI-tuotteet ovat sisustustuotteita, jotka ovat tyylikkäitä ja pelkistettyjä. Ne ovat korkealaatuisia kotimaisia tuotteita, joista on kitsimäisyys kaukana. MIRRI-tuotteet sulautuvat helposti osaksi monenlaista kotia ilman, että kodin harmonia järkkyy. 

 

MIRRI-kynttilänjalka

MIRRI-kynttilänjalka on ihastuttava sisustustuote ja tunnelman luoja. Tämä synpaattinen kissa-aiheinen tuote on kaunis lisä pöydälle, takanreunalle tai ikkunanlaudalle talouteen, jossa rakastetaan kissoja.

MIRRI-kynttilänjalka on valmistettu kokonaan kotimaisesta koivusta ja männystä. Leveän ja melko painavan alaosansa ansiosta tämä kynttilänjalka pysyy tukevasti pystyssä. Kynttilänjalka on kooltaan noin 18cmX15cmX7cm. Kynttiläholkkiin sopii tavallinen kruunukynttilä. Tällä hetkellä kynttilänjalka on saatavana kuudessa eri värissä. Värivaihtoehdot näette tuotekuvasta 4.

 

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

 

Lisätiedot

Mitat 18 × 15 × 7,5 cm (senttimetri)
Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu), Mänty

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MIRRI-kynttilänjalka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...