KEHRÄ-taskupeili

28,00  sis. alv 24%.

KEHRÄ-taskupeili on helposti mukana kulkeva pieni peili. Peilin kehys on kokonaisuudessaan kotimaista ohutviiluvaneri. Pinta on käsitelty puun ominaisuuksia kunnioittaen luontoystävällisillä öljyvahoilla, petseillä tai lakalla. Värivalinta vaikuttaa pintakäsittelyaineen valintaan. Peili tulee pienessä pellava-puuvilla pussukassa. Pussukka suojaa peiliä ja sopii peilin säilyttämiseen. Taskupeili on yksiosainen, eli peilissä ei ole erillistä kantta.

KOKO: 8,5cm X 8,5cm X 0,7cm

PEILIN KOKO: 7cm X 7cm

Kuvaus

Monelle on tuttua tilanteet, joissa halutaan tehdä nopea vilkaisu omiin kasvoihin ennen palaverin alkua, sateesta suoriutumisen jälkeen kasvojen tarkistus mahdollisten meikkivalumien varalta tai huulimeikin ehostus ennen seuralaisen saapumista. Onneksi näitä tilanteita varten on keksitty helposti mukana kulkeva pieni peili, taskupeili.

 

KEHRÄ-taskupeili

KEHRÄ-taskupeili on helposti mukana kulkeva pieni peili. Peilin kehys on kokonaisuudessaan kotimaista ohutviiluvaneri. Pinta on käsitelty puun ominaisuuksia kunnioittaen luontoystävällisillä öljyvahoilla, petseillä tai lakalla. Värivalinta vaikuttaa pintakäsittelyaineen valintaan. Peili tulee pienessä pellava-puuvilla pussukassa, joka suojaa peiliä ja sopii jatkossakin peilin säilyttämiseen.

KOKO: 8,5cm X 8,5cm X 0,7cm

PEILIN KOKO: 7cm X 7cm

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 8,5 × 8,5 × 0,7 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin 2vko.

Koko

koko: 8,5cm X 8,5xm X 0,7cm
peililasi: 7cm X 7cm

Materiaali

Ohutviiluvaneri, peililasi

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KEHRÄ-taskupeili”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...