Avaimenperät asenteella

5,00  sis. alv 24%.

Avaimenperät asenteella ovat pieni ja hauska muistaminen ystävälle tai läheisille. Nämä ei niin vakavamieliset puiset avaimenperät sujahtavat helposti vaikka lahjapullon kaulaan, kirjeessä kauempanakin asuvalle tuttavalle tai miksi et voisi antaa lahjana ihan sellaisenaan.

Ajan kanssa syntyvät tummentumat, värjäytymät ja muun lian avaimenperästä saa helpoiten poistettua kevyellä hionnalle. Esimerkiksi karhunkieli sopii tähän tarkoitukseen mainiosti.

Omalla tekstillä kustomoitavan avaimenperän löydätte täältä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): avamenperatasenteella Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Avaimenperät asenteella ovat pieni ja hauska muistaminen ystävälle tai läheisille. Nämä ei niin vakavamieliset puiset avaimenperät sujahtavat helposti vaikka lahjapullon kaulaan, kirjeessä kauempanakin asuvalle tuttavalle tai miksi et voisi antaa lahjana ihan sellaisenaan. Avaimenperänä toimimisen lisäksi tällä tuotteella on myös toinen funktio eli käyttötarkoitus. Se nimittäin toimii myös osassa kaupoissa olevien ostoskärryjen polettina, jolla toisiinsa kytkettyjen kärryjen lukon saa auki. Se, käykö avaimenperä kärrypoletista riippuu täysin ostoskärryn lukkomallista. Huom! Huomioithan, että ostoskärryjen polettipesät saattavat olla melko likaisia. Tuote on pintakästelty puuta suojaavalla puuöljyllä, mutta ne ovat kuitenkin vaaleaa puuta, jonka takia polettipesiin irronnut öljy ja muu lika kolikoista saattaa värjätä avaimenperän. Tummentumat, värjäytymät ja muun lian saa helpoiten poistettua kevyellä hionnalle. Esimerkiksi karhunkieli sopii tähän tarkoitukseen hyvin. Avaimenperän voi myös halutessaan öljytä uudelleen tai esimerkiksi lakata.

Nämä humoristisilla teksteillä varustellut avaimenperät on valmistettu kotimaisesta vaaleansävyisestä ohutviiluvanerista, joka on kestävää ja kaunista. Avaimenperä on kooltaan 8,7cm X 2,0cm.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 8.7 × 2.5 × 0.2 cm
Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avaimenperät asenteella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...