TRII-Suodatinpussiteline

45,00  sis. alv 24%.

Tyylikäs ja moderni TRII-suodatinpussiteline tuo särmää sisustukseen. Geometrinen muotoilu tekee tästä tuotteesta mielenkiintoisen ja persoonallisen, joka poikkeaa perinteisistä suodatinpussitelineistä. Muotonsa ansiosta TRII-suodatinpussitelineessä pystyy säilyttämään suodatinpussien lisäksi myös serviettejä. TRII-suodatinpussiteline valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista ja sen löytää tällä hetkellä valikoimastamme neljässä eri värissä.

Esityskuvat värivaihtoehdoista löydätte tuotekuvasta viisi.

Kuvaus

TRII -tuotesarja

TRII -tuotesarja koostuu kodin sisustustuotteista, jotka ihastuttavat mielenkiintoisella ja oivaltavalla muotoilullaan. TRII -tuotesarjan yksilöt tuovat särmää sisustukseen geometrisillä muodoillaan. Tyylillisesti tuotteet ovat moderneja, mutta niissä on havaittavissa myös 1900-luvun alkupuolen art decon vaikutteita. Tuotesarjan värimaailma ja muotokieli tekevät tuotteista ajattomia eivätkä ne ole sidoksissa tiettyyn tyylisuuntaan. Tämän ansiosta TRII-tuotesarjaa onkin melko helppo yhdistellä osaksi erilaisia sisustuskokonaisuuksia ja koteja.

 

TRII-Suodatinpussiteline

 

Kahvinjuontikulttuurilla on Suomessa melko lyhyt historia muuhun Eurooppan verrattuna. Silti olemme maailman ykkösiä, mitä kahvin juontiin ja kulutukseen tulee. Kahvilakulttuurimme onkin hyvin vilkasta ja suurimman osan suomalaisista aamu alkaa kotona kupilla kahvia. Suomalaisen kodin vakio varusteisiin kuuluukin kahvin valmistukseen ja nauttimiseen liitettävät tuotteet ja välineet.

 

Kahvi on meilläkin lähellä sydäntä, jonka takia halusimme luoda tuotteen, joka ilahduttaisi lisäksemme myös muita kahvin ja skandinaavisen muotoilun ystäviä. Halusimme luoda tyylikkään, modernin ja muotoilultaan minimalistisen suodatinpussitelineen, joka sopisi tyyliltään monenlaiseen kotiin. Muotoilultaan suodatinpussitelineemme on mielenkiintoinen ja persoonallinen. Tuotteen muoto on sen verran perinteisistä suodatinpussitelineistä poikkeava, että sitä ei välttämättä ensimmäisellä vilkaisulla miellä suodatinpussitelineeksi. Muotonsa ansiosta suodatinpussitelineessä voikin säilyttää hyvin myös esimerkiksi serviettejä.

Suodatinpussitelineemme on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista. Tuote pintakäsitellään puulle soveltuvin ja puunominaisuuksia kunnioittavin pintakäsittelyainein, jotka ovat myrkyttömiä ja turvallisia käyttää. Tuotteen värivaihtoehdot on valittu mukailemaan skandinaavisen kodin tyyliä. Väreinä löytyykin lämmin ja kaunis koivun oma sävy, musta sekä valkoinen.

Esityskuvat värivaihtoehdoista löydätte tuotekuvasta viisi.

 

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,12 kg (kilogramma)
Mitat 19,3 × 21 × 7,5 cm (senttimetri)
Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TRII-Suodatinpussiteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.