TRII-talouspaperiteline

23,50 28,50  sis. alv 24%.

TRII-teline on seinälle ripustettava talouspaperirullateline, joka on TRII-sarjan kolmas tuote. Se on persoonallinen valinta keittiöön, johon halutaan särmää ja näyttävyyttä. TRII-telineen suunnittelun lähtökohtana oli muunneltavuus ja keveys. TRII-telineessä ei ole itsessään kiinteää mekanismia seinään kiinnitystä varten vaan sen voit ripustaa mieleiseesi koukkuun tai vaikka kaapin kahvaan roikkumaan. Meiltä voit hankkia halutessasi yksinkertaisen seinäripustimen telineelle. Se on kokopuinen ripustin, jonka voit kiinnittää seinään joko kaksipuolisella teipillä tai ruuvilla. Seinäripustimen koko on 4cm X 6cm X 5cm. TRII-talouspaperitelineen voit hankkia joko seinäripustimen kanssa tai ilman.

KOKO: 35,5cm X 22,3cm X 0,5cm

VÄRIT: musta, musta+puu, puu

Kuvan värivaihtoehdoista löydätte tuotekuvasta kuusi.

 

Poista

Kuvaus

TRII -TUOTESARJA

TRII -tuotesarja koostuu kodin sisustustuotteista, jotka ihastuttavat mielenkiintoisella ja oivaltavalla muotoilullaan. TRII -tuotesarjan yksilöt tuovat särmää sisustukseen geometrisillä muodoillaan. Tyylillisesti tuotteet ovat moderneja, mutta niissä on havaittavissa myös 1900-luvun alkupuolen art decon vaikutteita. Tuotesarjan värimaailma ja muotokieli tekevät tuotteista ajattomia eivätkä ne ole sidoksissa tiettyyn tyylisuuntaan. Tämän ansiosta TRII-tuotesarjaa onkin melko helppo yhdistellä osaksi erilaisia sisustuskokonaisuuksia ja koteja.

 

 

TRII-teline talouspaperille

TRII-teline on seinälle ripustettava talouspaperirullateline, joka on TRII-sarjan kolmas tuote. Se on persoonallinen valinta keittiöön, johon halutaan särmää ja näyttävyyttä. TRII-telineen suunnittelun lähtökohtana oli muunneltavuus ja keveys. TRII-telineessä ei ole itsessään kiinteää mekanismia seinään kiinnitystä varten vaan sen voit ripustaa mieleiseesi koukkuun tai vaikka kaapin kahvaan roikkumaan. Meiltä voit hankkia halutessasi yksinkertaisen seinäripustimen telineelle. Se on kokopuinen ripustin, jonka voit kiinnittää seinään joko kaksipuolisella teipillä tai ruuvilla. Seinäripustimen koko on 4cm X 6cm X 5cm. TRII-talouspaperitelineen voit hankkia joko seinäripustuskoukun kanssa tai ilman.

TRII-teline talouspaperille valmistetaan kokonaan puusta Vihdin Haimoossa omalla verstaallamme. Se koostuu ohutviiluvanerisesta rungosta, johon on kiinnittty kaksi halkaisijaltaan 40mm täyspuista palloa. Talouspaperirullan sujauttaminen telineeseen on helppoa ja nopeaa. (Katso video)

Tuote pintakäsitellään luonnonmukaisilla ja täysin myrkyttömillä puulle soveltuvilla pintakäsittelyaineilla, kuten öljyvahalla tai puuvahalla. Tarvittaessa pinnan puhdistus onnistuu parhaiten vedellä tai miedolla yleispuhdistusaineella kostutetulla liinalla. Kuvan värivaihtoehdoista löydätte tuotekuvasta kuusi.

VÄRIT: musta + puu, musta, puu

KOKO: 35,5cm X 22,3cm X 0,5cm

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

2-3vko.

Materiaali

ohutviiluvaneri 5mm (koivu), täyspuu(pyökki)

Koko

35,5cm X 22,3cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TRII-talouspaperiteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

General Enquiries

There are no enquiries yet.