DOMINO-paikkamerkit

4,20 280,00  sis. alv 24%.

Onko häät tai suuret juhlat tulossa ja vieraiden paikat pitäisi merkitä pöytiin? Vanerista leikatut paikkamerkit on tyylikäs vaihtoehto istumapaikkojen merkitsemiseen. Vaneriset paikkamerkit tekevät pöytien yleisilmeestä arvokkaan ja viimeistellyn näköisen. Hauska yksityiskohta, jonka voit antaa vieraalle muistoksi juhlastanne. Juhlan jälkeen nimistä voi myös kasata näyttävän kollaasin/taulun muistoksi ihmisistä, jotka osallistuivat tuon tärkeän päivänne juhlintaan.

Kun tilaatte useamman paikkamerkin, erottakaa paikkamerkkeihin tulevat nimet pilkuin. Muistakaa myös lisätä ostoskoriin nimien mukainen kappalemäärä tuotteita.  

Suurista määristä kannattaa pyytää tarjousta.

 €
Tuotetunnus (SKU): domino-paikkamerkki Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Juhlia on monenlaisia, mutta silti niillä on aina yhteisiä piirteitä. Juhlat on tapahtuma, joka kerää ihmiset yhteen. Olennaiset elementit, jotka luovat oikeanlaisen tunnelman juhlaan kuin juhlaan ovat juhlavieraiden teeman mukainen pukeutuminen, juhlatilan koristeet sekä tietysti juhlapöydän antimet. 

 

DOMINO-paikkamerkit

Onko häät tai suuret juhlat tulossa ja vieraiden paikat pitäisi merkitä pöytiin? Vanerista leikatut nimikyltit on tyylikäs vaihtoehto istumapaikkojen merkitsemiseen. Vaneriset paikkamerkit tekevät pöytien yleisilmeestä arvokkaan ja viimeistellyn näköisen. Hauska yksityiskohta, jonka voit antaa vieraalle muistoksi juhlastanne. Juhlan jälkeen nimistä voi myös kasata näyttävän kollaasin/taulun muistoksi ihmisistä, jotka osallistuivat tuon tärkeän päivänne juhlintaan.

DOMINO -paikkamerkit valmistetaan noin 2mm vahvuisesta kotimaisesta ohutviiluvanerista Vihdin Haimoossa. Paikkamerkki on kooltaan 3cm X 6,8cm X 0,2cm. Värivaihtoehtoina on puu ja musta. Paikkamerkkeihin löytyy viisi erilaista fonttityyliä, joista voitte valita juhlaanne sopivan. Fonttityylit löydätte tuotekuvasta kolme.

 

MUUTA

Teemme myös tarvittaessa tilauksesta juuri sinun toiveidesi mukaiset paikkamerkit. Mikäli siis mielit saada erikoisempia paikkamerkkejä niin olkaa rohkeasti suoraa yhteydessä meihin. Luodaan yhdessä juuri teidän juhlaanne sopivat koristeet!

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 6,8 × 3 × 0,2 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksestatehtävätuote

Tuotteiden valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-3 viikkoa (tilattujen tuotteiden määrä vaikuttaa toimitusaikaan!)

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DOMINO-paikkamerkit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...