KETO-pannunalunen (kukka)

28,00 30,00  sis. alv 24%.

Kotimaisesta vanerista valmistettu KETO-pannunalunen, johon aiheet on poimittu meitä ympäröivästä luonnosta. Pannunalunen on kooltaan 17,5cmX18cmX0,6cm. KETO-pannunalusesta tekee erityisen viehättävän siihen saatavat erilaiset kaiverretut tekstit. Kaiverrettu pannunalunen on erityisen ihana lahja ruoanlaitosta pitävälle tai hänelle, joka rakastaa kauniita kattauksia. Meiltä löytyy omasta mallistosta vaihtoehtoisia tekstejä, mutta KETO-pannunalunen on saatavana myös ihan omalla tekstillä. Omalla tekstillä kustomoitavan KETO-pannunalusen löydät täältä.

Kuvaus

Pannunalunen on tarpeellinen keittiön apuväline. Pannunalusen tärkein tehtävä on suojata työtasoja sekä pöytää paisto- ja tarjoiluastioiden kuumilta pinnoilta. Pannunaluset tulevat usein myös osaksi kattausta, jonka takia pannunalusen halutaan olevan myöskin katseen kestävä. 

 

KETO-pannunalunen (kukka)

KETO-pannunaluset ovat nimensä mukaisesti saaneet inspiraation meitä kesäisin ilahduttavista kukkakedoista. Pannunalusissa seikkailevat kuva-aiheet on valittu kukkaketojen eliöistä ja kasvillisuudesta. Luonnonläheiset aiheet sopivat kauniisti koristamaan kattausta niin arkena kuin juhlan hetkinäkin.

KETO-pannunaluset valmistetaan kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista Vihdin Haimoossa meidän omalla verstaallamme. Pannunalusen käyttötarkoitus huomioiden on tuotteen pinta jätetty pintakäsittelemättä. Useimmat puulle soveltuvat pintakäsittelyaineet eivät reagoi toivotulla tavalla jos ne joutuvat pitkäksi aikaa kosketuksiin esimerkiksi kuuman metallin kanssa. Tästä syystä KETO-pannunalusia ei pintakäsitellä. Samasta syystä johtuen pannunalusia on saatavana vain vaalean koivun sävyssä.

Pannunalusen alapintaan on kiinnitetty viisi vanerista tassua, jotka jättävät laskutason ja pannunalusen välille noin 3mm raon. Tämä helpottaa pannunalusen käsittelyä sekä parantaa ilman kulkua pannunalusen alitse, jolloin sille lasketut tulikuumat astiat eivät jätä niin herkästi tummentumia pannunalusen pintaan.

KETO-pannunalusesta tekee erityisen viehättävän siihen saatavat erilaiset kaiverretut tekstit. Kaiverrettu pannunalunen on erityisen ihana lahja ruoanlaitosta pitävälle tai hänelle, joka rakastaa kauniita kattauksia. Meiltä löytyy omasta mallistosta valmiita tekstikaiverruksia, mutta KETO-pannunalunn on saatavana myös omalla tekstillä. Omalla tekstillä kustomoitavan KETO-pannunalusen löydät täältä.

KOKO: 17,5cm X 18cm X 0.6cm

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksista, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Mitat 18 × 17,5 × 0,6 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

noin kaksi viikkoa.

Materiaali

Kotimainen ohutviiluvaneri (koivu)

Koko

17,5cmX18cmX0.6cm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KETO-pannunalunen (kukka)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...