Heijastava koru (Lehti)

14,90  sis. alv 24%.

Poista

Kuvaus

Sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Meillä on puhdasta juomavettä kaikkien saatavilla, kukaan ei joudu näkemään nälkää, jokaisella on oikeus yhdenvertaiseen kohteluun ja meillä on elinvoimainen luonto ympärillämme. Tärkeintä kuintenkin on, että meillä jokaisella on vapaus. Meillä on vapaus liikkua ympäristössämme pelkäämättä tai jonkun rajoittamatta sitä.

Elämme kuitenkin täälä, missä sää ja ympäristö muuttuvat radikaalisti vuodenajasta riippuen. Suurimman osan vuodesta vietämme kuitenkin pimeässä ja koleassa säässä. Ympäristön yleisvaikutelma on harmaa ja hämärä laskeutuu jo varhain. Tällöin ulkona näkyvyys voi olla heikko ja suomalaisten lempiväriin, eli mustaan, pukeutunut vapaasti liikkuva yksilö saattaa joutua hengenvaaraan vain, koska ei erotu pimeydestä. Tästä syystä olisi hyvä muistaa pitää mukana heijastin tai pukea ylleen heijastavia asusteita. Heijastin on jalankulkijan halvin henkivakuutus.

 

Heijastavat korut

 

SunnyMore Designin heijastavat korut ovat tuote, jotka heijastavat valoa heijastimen tavoin. Tuoteet eivät kuitenkaan ole CE-hyväksyttyjä, mutta auttavat varmasti  sinua näkymään paremmin pimeässä. Tavoitteena oli luoda heijastavia koruja, jotka olisivat tyylikkäitä ja sopisivat mainiosti roikkumaan mukana vaikka ympäri vuoden. Heijastavia koruja teimme eri aihein tyyliteltyinä, koska haluamme, että mahdollisimman monenlainen kulkija löytäisi valikoimastamme itselleen mieluisan.

 

Vamistus

Valmistamme kaikki heijastavat korut Haimoon verstaallamme. Valmistusmateriaalina on käytetty kotimaista ohutviiluvaneria, johon on toiselle puolelle kiinnitetty 3M:n valmistama heijastintarra. Likaantuessaan puuosan saa helposti putsattua kevyellä hionnalla. Tähän voit käyttää esimerkiksi karhunkieltä. Ketjuosa on niklattua koristeketjua, joka kestää hyvin sään vaihtelua. Monipuolisen käytön mahdollistaa papukaijalukko, jonka ansiosta korun saa helposti roikkumaan ulkovaatteisiin, laukkuun, reppuun tai vaikka lastenrattaisiin. Huomioithan, että hahmovalinnoistasi riippuen korussa on joko yksi tai kaksi heijastavaa osaa. Korujen hahmot tammenterho, yksisarvinen, korppi, kissa ja viikinkikompassi eivät ole heijastinpintaisia. 

 

Muuta

Eikö valmisvalikoimastamme löydy mieleistä vai haluaisitko heijastavaan koruun useamman hahmon? Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada juuri haluamansa laisen tuotteen. Tämän johdosta teemme tarvittaessa myös kustomoituja tuotteita asiakkaan haluamin ominaisuuksin. Kustomoitavissa tuotteissa olkaa suoraa yhteyksissä meihin.

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksista, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino0.05 kg
Mitat10 × 15 × 0.5 cm
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heijastava koru (Lehti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

General Enquiries

There are no enquiries yet.

Inquiry

Your email address will not be published.

Your enquiry *

Name *

Email *


Tilaathan jouluksi toivotut tuotteet viimeistään 16.12. Piilota tämä ilmoitus