Sydän-magneetit (6kpl)

17,00  sis. alv 24%.

Kuvaus

Sydän-magneetit

Hyvin simppelit ja pelkistetyt Sydän-magneetit sopivat mainiosti monenlaiseen kotiin. Suloiset sydämet tuovat piristystä sisustukseen ja teksteillään ehkä hieman valoa myös niihin päiviin, kun ajatukset ovat hieman synkänpuoleiset.

Magneetit myydään aina kuuden kappaleen setteinä, johon kuuluu kuusi eri kokoista sydänmagneettia. Yksi setti sisältää magneetit:

  1. Iso lämmin hali!
  2. Ihana
  3. Rakastan tänään, rakastan huomenna, rakastan aina
  4. Ihan kelpo tyyppi oot!

+ kaksi sydäntä ilman tekstejä.

Tällä hetkellä magneetit saa joko mustana, koivun tai tammen värisenä. Lisäksi meillä on vaihtoehto ”sekalainen”, joka tarkoittaa, että valitsemme magneettejen värit puolestasi sattumanvaraisesti. Huom! Sekalainen-setti sisältää kutakin väriä ainakin yhden kappaleen!

Sydän-magneetit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista. Valitusta väristä riippuen pinta käsitellään joko lakalla tai puuöljyllä. Tällöin pinta hylkii paremmin likaa sekä kosteutta ja on helpommin puhdistettavissa.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,20 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

Kotimainen ohutviiluvaneri (koivu,tammi)

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on vastaanotettu ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin 1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sydän-magneetit (6kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...