Kotieläimet-magneetit(7kpl)

22,00  sis. alv 24%.

Hauskat kotieläinten siluetti magneetit, joista pitää varmasti koko perhe. Nimensä mukaisesti näiden magneettien muodot jäljittelevät kotieläimiä, jonka tähden ne ovat erityisesti pikkuväen mieleen. Yksinkertaiset ja pelkistetyt magneetit, joista kuitenkin tunnistaa, mistä eläimestä on kyse. Tästä syystä magneetit ovat tyylikäs lisä myös kotiin, jonka sisustus on modernin pelkistetty, melko minimalistinen. Magneetit myydään aina seitsemän kappaleen pakkauksina.

Jokaisessa pakkauksessa on yksi kutakin eläintä: kissa, koira, hevonen, lehmä, lammas, kana ja kani

Kuvaus

Hauskat kotieläinten siluetti magneetit, joista pitää varmasti koko perhe. Nimensä mukaisesti näiden magneettien muodot jäljittelevät kotieläimiä, jonka tähden ne ovat erityisesti pikkuväen mieleen. Yksinkertaiset ja pelkistetyt magneetit, joista kuitenkin tunnistaa, mistä eläimestä on kyse. Tästä syystä magneetit ovat tyylikäs lisä myös kotiin, jonka sisustus on modernin pelkistetty, melko minimalistinen. Magneetit myydään aina seitsemän kappalee pakkauksina.

Jokaisessa pakkauksessa on yksi kutakin eläintä: kissa, koira, hevonen, lehmä, lammas, kana ja kani

Magneetit on valmistettu kotimaisesta ohutviiluvanerista ja niiden pinta käsitellään aina täysin myrkyttömillä ja ympäristöystävällisillä kalustemaaleilla, puupetseillä, öljyvahalla tai puuöljyllä. Väreinä tällä hetkellä magneeteille on vaalea koivu, musta, punainen ja sininen. Valittavanasi on myös vaihtoehto ”sekoitus”, joka tarkoittaa sitä, että pakkauksessa on jokaista väriä vähintään yksi kappale. Jokaisessa eläinhahmossa on käytetty halkaisijaltaan noin 1cm kokoista magneettia, jossa on hyvä pito. Magneetit sopivat niin lasten leikkeihin kuin myös pitämään vanhempien tärkeitä lappuja, kortteja ja kuponkeja kiinni esimerkiksi magneettitaululla tai jääkaapin ovessa.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

 

Lisätiedot

Mitat 10 × 10 × 0,5 cm (senttimetri)
Koko

Kani: 4cm X 6cm
Kana: 4cm X 5cm
Hevonen: 6,5cm X 5,5cm
Lammas: 6cm X 4,2cm
Lehmä: 7cm X 5cm
Kissa: 5cm X 4,5cm
Koira: 6,7cm X 4,7cm

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotieläimet-magneetit(7kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...