RUOKAA -magneetti

10,00  sis. alv 24%.

Löytyykö teidän taloudestanne nelijalkainen ystävä, jonka ruokinnasta vastaa koko perhe? Onko tämä ystävänne ehkä sen verran perso ruoalle, että aina pitäisi saada kuppiin täydennystä vaikka hän olisi juuri syönyt? Tämä yhtälö saattaa välillä aiheuttaa lemmikin omistajalle harmaita hiuksia etenkin jos nelijalkaisella ystävällä on tarkoin mietitty ruokavalio ja annoskoot päivää kohden. Tähän tarpeeseen suunnittelimme ruokintamagneetin, jota kääntämällä lemmikin ruokinnasta vastaavat perheenjäsenet voivat viestiä toisilleen siitä, onko ateria jo annettu.

HUOM! Kaksivärisenä magneetin värillinen puoli on ilta/yö ja puun värinen aamu/päivä.

Kuvaus

Ruokintamagneetti

Löytyykö teidän taloudestanne nelijalkainen ystävä, jonka ruokinnasta vastaa koko perhe? Onko tämä ystävänne ehkä sen verran perso ruoalle, että aina pitäisi saada kuppiin täytettä vaikka hän olisi juuri syönyt? Tämä yhtälö saattaa välillä aiheuttaa lemmikin omistajalle harmaita hiuksia etenkin jos nelijalkaisella ystävällä on tarkoin mietitty ruokavalio ja annoskoot päivää kohden. Tähän tarpeeseen suunnittelimme ruokintamagneetin, jota kääntämällä lemmikin ruokinnasta vastaavat perheenjäsenet voivat viestiä toisilleen siitä, onko ateria jo annettu.

Magneetti on valmistettu kotimaisesta ohutviiluvanersta ja pintakäsitelty puun ominaisuuksia kunnioittaen. RUOKAA-magneetin puunväriset osat on käsitelty kevyesti himmeällä lakalla, joka helpottaa magneetin puhtaanapitoa. Magneetin puhdistamiseen voi käyttää esimerkiksi karhunkieltä ja tarvittaessa tuotteeseen on mahdollista levittää uusi lakkakerros puhdistuksen jälkeen

Lisätiedot

Paino 0,05 kg
Mitat 6 × 5 × 0,3 cm
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RUOKAA -magneetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...