Arjen apuri -magneetti

12,00  sis. alv 24%.

Arjen apuri -magneetti on pieni tuote, jolla helpottaa arkipäiväistä toimintaa. Arjen apuri -magneetti on astianpesukoneen luukkuun kiinnitettävä tuote, joka kertoo, onko koneessa puhtaita vai likaisia astiota. Magneetti toimii kaksipuolisesti , joten Arjen apurin voi tilanteen mukaan kääntää ympäri. Toisella puolella Arjen apurissa lukee teksti, joka kertoo astioiden olevan likaisia ja toisella puolella teksti joka taas kertoo astioiden olevan puhtaita. Helppo ja näppärä tapa välittää informaatiota ilman, että astianpesukoneen luukkua tarvitsee aukoa. Arjen apuri on erityisen kätevä talouksiin, joissa on jälkikasvua. Ehkä tämä pieni hauska tuote rohkaisee heitäkin ottamaan enemmän osaa arkisiin kodin askareisiin.

Nyt saat Arjen apurin halutessasi myös kaksivärisenä. Kaksivärisissä Arjen apureissa toinen puoli on aina puun värinen ja toinen valintasi mukaan joko punainen, sininen, vihreänturkoosi tai musta. Kaksivärisissä vaihtoehdoissa puun värinen puoli kertoo astioiden olevan puhtaita ja toisen puolen väri astioiden olevan likaisia. Kaksi väriset vaihtoehdot tällä hetkellä ovat alasvetovalikossa: puu-sininen, puu-vihreänturkoosi, puu-punainen ja puu-musta. 

Tuote suunniteltiin alunperin kotitalouksiin, mutta tämä on myös erityisen näppärä väline työpaikoilla. Kätevä tuote jakamaan informaatiota työpaikalla työntekijöiden kesken.

Tuotteet koko: 7cm X 5cm X 0,4cm

Materiaali: Ohutviiluvaneri (koivu)

Kuvaus

Jokainen tietää, ettei elämä ole pelkkää juhlaa ja elämää mullistavia hetkiä. Suurimmaksi osaksi vuotemme värittyvät arjen tasapaksuilla sävyillä ja päivät saattavat tuntua toistavan itseään. Arjen ei kuitenkaan missään nimessä tarvitse olla puuduttavan tylsää tai apean harmaata. Pienillä asioilla ja muutoksilla voimme tehdä arkipäivistämme helpompia ja mielekkäämpiä. Oli se sitten uuden harrastuksen aloittaminen, kodin sisustaminan tai ihan vain kuppi kahvia töiden jälkeen hyvän ystävän seurassa.

 

Astianpesukonemagneetti eli Arjen apuri

Arjen apuri -astianpesukonemagneetti on pieni tuote, jolla helpottaa arkipäiväistä toimintaa. Arjen apuri -magneetti on astianpesukoneen luukkuun kiinnitettävä tuote, joka kertoo, onko koneessa puhtaita vai likaisia astiota. Magneetti toimii kaksipuolisesti , joten Arjen apurin voi tilanteen mukaan kääntää ympäri. Toisella puolella Arjen apurissa lukee teksti, joka kertoo astioiden olevan likaisia ja toisella puolella teksti joka taas kertoo astioiden olevan puhtaita. Helppo ja näppärä tapa välittää informaatiota ilman, että astianpesukoneen luukkua tarvitsee aukoa. Arjen apuri on erityisen kätevä talouksiin, joissa on jälkikasvua. Ehkä tämä pieni hauska tuote rohkaisee heitäkin ottamaan enemmän osaa arkisiin kodin askareisiin.

Astianpesukonemagneetti suunniteltiin alunperin kotitalouksiin, mutta tämä on myös erityisen näppärä väline työpaikoilla. Kätevä tuote jakamaan informaatiota työpaikalla työntekijöiden kesken.

Tuotteet koko: 7cm X 5cm X 0,4cm

Materiaali: Ohutviiluvaneri (koivu)

Värivaihtoehdot: Puu, musta, hopea, sininen, vihreänturkoosi ja punainen.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,20 kg (kilogramma)
Mitat 7 × 5 × 0,4 cm (senttimetri)
Materiaali

Kotimainen ohutviiluvaneri (koivu)

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on vastaanotettu ja hyväksytty.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arjen apuri -magneetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...