Kahvi-magneetit (5kpl)

15,50  sis. alv 24%.

Kuvaus

Kahvi-magneetit

Hyvin simppelit ja pelkistetyt Kahvi-magneetit sopivat mainiosti monenlaiseen kotiin. Ertyisesti suomalaiseen kotiin nämä luulisi sopivan kuin nenä päähän, koska mehän olemme maailman ykkösiä, mitä kahvin kulutukseen tulee. Persoonalliset jääkaappimagneetit tuovat piristystä sisustukseen ja ehkä ne tuovat myös hieman valoa niihin päiviin, kun ajatukset ovat hieman synkänpuoleiset.

Magneetit myydään aina kuuden kappaleen setteinä, johon kuuluu kuusi eri kokoista sydänmagneettia. Yksi setti sisältää magneetit:

  1. Life begins after coffee
  2. # kahvirakkaus #kahvittelijat #I(sydänsymboli)coffee
  3. Aina on hyvä idea juoda KAHVIA
  4. ESPRESSO YOURSELF
  5. (Kahvikuppisymboli)

Tällä hetkellä Kahvi-magneetit saa joko mustana, koivun tai tammen värisenä. Lisäksi meillä on vaihtoehto ”sekalainen”, joka tarkoittaa, että valitsemme magneettejen värit puolestasi sattumanvaraisesti. Huom! Sekalainen-setti sisältää kutakin väriä ainakin yhden kappaleen!

Kahvi-magneetit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista. Valitusta väristä riippuen pinta käsitellään joko lakalla tai puuöljyllä. Tällöin pinta hylkii paremmin likaa sekä kosteutta ja on helpommin puhdistettavissa.

Saatat ehkä myös pitää lantt-magneeteistamme, jotka ovat jääkaappimagneeteistamme ne suosituimmat. Ne löydät täältä. 

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,20 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

Kotimainen ohutviiluvaneri (koivu,tammi)

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on vastaanotettu ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin 1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kahvi-magneetit (5kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...