MURSU-vanerikortti

9,00  sis. alv 24%.

Vanerinen kortti on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista. Raaka-aineena on käytetty koivua, joten kortin pinta on hennon vaalea eikä siinä ole voimakkaita syykuvioita. Osassa korteistamme on valittavana erilaisia tekstivaihtoehtoja ja tämän lisäksi voimme lisätä kortin kääntöpuolelle tervehdyksen sinulta kortin saajalle.

Kortti on kooltaan postikortin kokoinen (10cm X 15cm), joten se kulkeutuu helposti kirjekuoressa lahjan saajan postilaatikkoon/luukkuun.

Jos haluat tervehdyksen kääntöpuolelle, kirjoita tällöin kassalla “tilauksen kommentit” -kenttään haluamasi tervehdys kortin saajalle.

Kuvaus

Vanerikortti

Vanerikortti on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista. Raaka-aineena on käytetty koivua, joten kortin pinta on hennon vaalea eikä siinä ole voimakkaita syykuvioita. Vanerikortit saat erilaisilla teksteillä ja tämän lisäksi voimme lisätä kortin kääntöpuolelle tervehdyksen sinulta kortin saajalle. Kortti on myös mahdollista saada ilman tekstiä pelkän kuvan kera.

Vanerikortti on kooltaan postikortin kokoinen (10cm X 15cm), joten se kulkeutuu helposti kirjekuoressa lahjan saajan postilaatikkoon/luukkuun.

Tutustu myös muihin kauniisiin vanerikortteihimme. Kaikki kortit ovat itse suunnittelemiamme ja toteuttamiamme. Tuotanto on suus suunnittelusta lähtien 100% kotimaista.  Täältä löydät kaikki vanerikortit.

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Koko

10,5cm X 14,7cm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MURSU-vanerikortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.