Magneettikortti (kehäkukka)

15,00  sis. alv 24%.

Magneettikortin orvokilla löydät täältä. 

Magneettikortin ruusulla löydät täältä.

Magneettikortti on kestävä vaihtoehto perinteisille leikkokukille. Perinteisesti kukkien kanssa annetaan kortti, mutta tässä tuotteessa yhdistyvät nämä molemmat. Tuotteen hauskuus piilee sen kerroksellisuudessa ja siinä, että kortin kukka on irroitettavissa kortista. Kukassa on nurjalla puolella kiinnitettynä magneetti, joten kukan voi asettaa esimerkiksi jääkaapin ovea koristamaan. Näin sen kauneudesta ja väristä lahjan saaja pääsee nauttimaan vuoden jokaisena päivänä.

Magneettikortti on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista. Raaka-aineena on käytetty koivua, joten kortin pinta on hennon vaalea eikä siinä ole voimakkaita syykuvioita. Kortin saa kissa-, koira- tai nallehahmolla, joka ikään kuin ojentaa kukan sen saajalle. Kukkavaihtoehtoina meiltä löydät tällä hetkellä orvokin, ruusun sekä kehäkukan. Kortin mukana tulee yksi kukka. Lisäksi kustakin kukkalajista on kolme eri värivaihtoehtoa, josta voi valita mieluisimman. Kortteihin saatavana useita eri tekstivaihtoehtoja. Tämän lisäksi voimme lisätä kortin kääntöpuolelle tervehdyksen sinulta kortin saajalle, mikäli kortti toimitetaan suoraa hänelle.

Kortti on kooltaan postikortin kokoinen (10,5cm X 14,7cm), joten se kulkeutuu helposti kirjekuoressa lahjan saajan postilaatikkoon/luukkuun.

Jos haluat tervehdyksen kääntöpuolelle, kirjoita tällöin kassalla ”tilauksen kommentit” -kenttään haluamasi tervehdys kortin saajalle.

 

Kuvaus

Kukat kuuluvat elämän tärkeimpiin hetkiin, niillä muistetaan päivänsankareita ja ilahdutetaan rakkaita. Kukat ilahduttavat ja piristävät värillään sekä tuoksullaan. Harmiksemme aidot kukat eivät vain ole kovin pitkäikäisiä ja niiden tuoma ilo on vain hetkellistä. Onneksi tarjolla löytyy myös monenlaisia vastineita perinteisille leikkokukille, jotka kestävät aikaa.

 

Magneettikortti

Magneettikortti on kestävä vaihtoehto perinteisille leikkokukille. Perinteisesti kukkien kanssa annetaan kortti, mutta tässä tuotteessa yhdistyvät nämä molemmat. Tuotteen hauskuus piilee sen kerroksellisuudessa ja siinä, että kortin kukka on irroitettavissa kortista. Kukassa on nurjalla puolella kiinnitettynä magneetti, joten kukan voi asettaa esimerkiksi jääkaapin ovea koristamaan. Näin sen kauneudesta ja väristä lahjan saaja pääsee nauttimaan vuoden jokaisena päivänä. Kortti sisältää yhden kukan.

Magneettikortti on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista. Raaka-aineena on käytetty koivua, joten kortin pinta on hennon vaalea eikä siinä ole voimakkaita syykuvioita. Kortin saa kissa-, koira- tai nallehahmolla, joka ikään kuin ojentaa kukan sen saajalle. Kukkavaihtoehtoina meiltä löydät tällä hetkellä orvokin, ruusun sekä kehäkukan. Lisäksi kustakin kukkalajista on kolme eri värivaihtoehtoa, josta voi valita mieluisimman. Kortteihin saatavana useita eri tekstivaihtoehtoja. Kortteihin saatavana useita eri tekstivaihtoehtoja. Tämän lisäksi voimme lisätä kortin kääntöpuolelle tervehdyksen sinulta kortin saajalle, mikäli kortti toimitetaan suoraa hänelle.

Kortti on kooltaan postikortin kokoinen (10,5cm X 14,7cm), joten se kulkeutuu helposti kirjekuoressa lahjan saajan postilaatikkoon/luukkuun.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,03 kg (kilogramma)
Mitat 10,5 × 14,7 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

ohutviiluvaneri (koivu), huopa (polyester)

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magneettikortti (kehäkukka)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...