JALO-kravattihenkari

33,00 40,00  sis. alv 24%.

JALO-kravattihenkariin saat säilytykseen kahdeksan kappaletta eri levyisiä kravattaje. Henkarin saa perinteisten henkareiden tapaan roikkumaan vaatetankoon. Kravattihenkarista on helppo ottaa kravatteja käyttöön ilman, että koko henkari pitäisi nostaa pois vaatetangolta.

JALO-kravattihenkari valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista. Valintanne mukaan kravattihenkari on joko vaalean koivun sävyinen, ruskea tammi tai petsattu musta. Kravattihenkari on muuten kauttaaltaan materiaalivahvuudeltaan noin 0.3cm, mutta henkarin koukun kohdan olemme tehneet kaksinkertaisessa vahvuudessa eli se on noin 0.6cm paksu. Tämän ansiosta koukku on vahvempi ja kestää paremmin käyttöä (eli siihen kohdistuvaa vetoa). Kravattihenkariin on mahdollista saada oma nimikaiverrus.

HUOM! Nimen pituus max. 10 merkkiä!

Koko: 12,5cm X 45cm

Kolojen mitta: 8,8cm X 0,7cm

 €

Kuvaus

Arjen keskellä järjestyksen ylläpitäminen kotona voi tuntua toisinaan haastavalta. Hetki sitten järjestetty vaatekaappikin on jo pian sekaisin, kun on pitänyt kaivaa kiireessä se pinkan alimmainen paita käyttöä varten. Huomattavaa mielenrauhaa ja apua järjestyksen ylläpitoon on erilaisista ratkaisuista, joilla tavaroiden säilyttäminen ja käyttöönotto on helppoa sekä mukavaa.

 

JALO-kravattihenkari

Lähes jokaiselta mieheltä löytyy ainakin muutama kravatti kotoa. Toiset käyttävät niitä ehkä viran puolesta lähes päivittäin, toiset harvemmin. Kravatti yhdistetään yleensä juhlapukeutumiseen, siistiin ja huoliteltuun ulkoasuun. Siksi juhlavaatteiden tapaan kravatit halutaan yleensä säilyttää niin, että ne pysyvät mahdollisimman moitteettomassa kunnossa esimerkiksi rypistymättä. JALO-kravattihenkari on oiva säilytysratkaisu jokaiselle miehelle, olivatpa kravatit käytössä päivttäin tai vain harvoina merkkipäivinä.

JALO-kravattihenkariin saat säilytykseen kahdeksan kappaletta eri levyisiä kravattaje. Henkarin saa perinteisten henkareiden tapaan roikkumaan vaatetankoon. Kravattihenkarista on helppo ottaa kravatteja käyttöön ilman, että koko henkari pitäisi nostaa pois vaatetangolta.

JALO-kravattihenkari valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista. Valintanne mukaan kravattihenkari on joko vaalean koivun sävyinen, ruskea tammi tai petsattu musta. Kravattihenkari on muuten kauttaaltaan materiaalivahvuudeltaan noin 0.3cm, mutta henkarin koukun kohdan olemme tehneet kaksinkertaisessa vahvuudessa eli se on noin 0.6cm. Tämän ansiosta koukku on vahvempi ja kestää paremmin käyttöä (eli siihen kohdistuvaa vetoa). Jokaisen väriseen kravattihenkariin on mahdollista saada oma nimikaiverrus.

Koko: 12,5cm X 45cm

Kolojen mitta: 8,8cm X 0,7cm

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Mitat 46 × 13 × 0,6 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Koko

12,5cm X 45cm (kravatteja mahtuu 8kpl)

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JALO-kravattihenkari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.