GAME-heijastava koru

8,50 12,00  sis. alv 24%.

Heijastava koru, tuomaan turvaa pimeisiin iltoihin. Nämä tyylikkäät kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista valmistetut korut kiinnität helposti ulkovaatteisiin, laukkuun, reppuun tai vaikka lastenrattaisiin.

Nimi/oma teksti koruun

Kun haluatte saada heijastavan korun omalla tekstillä, valitkaa alasvetovalikosta vahtoehdoista Oma teksti. Tämän jälkeen kirjoittakaa alempana olevaan Teksti-kenttään haluamanne nimi/teksti. Jos Oma teksti -vaihtoehtoa ei ole valittuna niin tekstikentän sisältöä ei huomioida. 

HUOM! Tekstin merkkien määrä enintään 12kpl!

 €

Kuvaus

Sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Meillä on puhdasta juomavettä kaikkien saatavilla, kukaan ei joudu näkemään nälkää, jokaisella on oikeus yhdenvertaiseen kohteluun ja meillä on elinvoimainen luonto ympärillämme. Tärkeintä kuintenkin on, että meillä jokaisella on vapaus. Meillä on vapaus liikkua ympäristössämme pelkäämättä tai jonkun rajoittamatta sitä.

Elämme kuitenkin täälä, missä sää ja ympäristö muuttuvat radikaalisti vuodenajasta riippuen. Suurimman osan vuodesta vietämme kuitenkin pimeässä ja koleassa säässä. Ympäristön yleisvaikutelma on harmaa ja hämärä laskeutuu jo varhain. Tällöin ulkona näkyvyys voi olla heikko ja suomalaisten lempiväriin, eli mustaan, pukeutunut vapaasti liikkuva yksilö saattaa joutua hengenvaaraan vain, koska ei erotu pimeydestä. Tästä syystä olisi hyvä muistaa pitää mukana heijastin tai pukea ylleen heijastavia asusteita. Heijastin on jalankulkijan halvin henkivakuutus.

 

Heijastavat korut

 

SunnyMore Designin heijastavat korut ovat tuote, jotka heijastavat valoa heijastimen tavoin. Tuotteet eivät kuitenkaan ole CE-hyväksyttyjä, mutta auttavat varmasti  sinua näkymään paremmin pimeässä. Tavoitteena oli luoda heijastavia koruja, jotka olisivat tyylikkäitä ja sopisivat mainiosti roikkumaan mukana vaikka ympäri vuoden. Heijastavia koruja teimme eri aihein tyyliteltyinä, koska haluamme, että mahdollisimman monenlainen kulkija löytäisi valikoimastamme itselleen mieluisan.

 

Valmistus

Valmistamme kaikki heijastavat korut Haimoon verstaallamme. Valmistusmateriaalina on käytetty kotimaista ohutviiluvaneria sekä CE-merkittyä heijastintarraa. Kiinnitystapana rapulukko, jolla korun saa helposti ja nopeasti kiinnitettyä sillä hetkellä käytössä olevaan takkiin tai laukkuun. Puiseen osaan tulee kaiverrus valintasi mukaan, joko jokin mallistomme teksteistä tai sitten haluamasi nimi/teksti. Likaantuessaan puuosan saa helposti putsattua kevyellä hionnalla. Tähän voit käyttää esimerkiksi karhunkieltä.   

 

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksista, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GAME-heijastava koru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...