WOLA-kuulokenaulakko

35,00  sis. alv 24%.

WOLA-kuulokenaulakko on päätetyöskentelyssä ja konsolipelejä pelatessa käytettävien kuulokkeiden teline. Tästä seinään kiinnitettävästä naulakosta kuulokkeet saa nopeasti käyttöön ja siihen ne on myös vaivatonta ripustaa takaisin käytön jälkeen. Siististi seinällä riippuvat kuulokkeet eivät vie turhaa tilaa työpöydältä, johon yleensä kerääntyy kuitenkin muita tavaroita viemään tilaa. Kiinnitystä varten naulakkoon on tehty kolo halkaisijaltaan maksimissaan kolmen millimetrin ruuville. Nopeaa kiinnitystä varten naulakko on toki mahdollista kiinnittää seinään myös kaksipuolisella teipillä.

KOKO:

Seinään kiinnitettävän osan halkaisija: 7cm

Etuosan halkaisija: 6cm

Etäisyys seinästä: noin 10cm

Kuulokkeille jäävä tila: noin 8,5cm

WOLA-kuulokenaulakon omalla sanalla/nimellä löydät täältä. 

Kuvaus

Päätetyöskentely kuten myös tietokoneella pelaaminen on nykyisin lähes jokaisen arkipäivää. Tietokoneella saatetaan viettää päivässä jopa useita tunteja, varsinkin nyt, kun etätyöskentely on noussut erityiseen suosioon. Siksi onkin tärkeää, että oma työpiste on sekä ergonominen että viihtyisä. Viihtyisyyttä työpisteelle tuodaan esineillä, jotka miellyttävät omaa silmää tai tekevät työnteosta mielekkäämpää. 

 

WOLA-kuulokenaulakko

WOLA-kuulokenaulakko on päätetyöskentelyssä ja konsolipelejä pelatessa käytettävien kuulokkeiden teline. Tästä seinään kiinnitettävästä naulakosta kuulokkeet saa nopeasti käyttöön ja siihen ne on myös vaivatonta ripustaa takaisin käytön jälkeen. Siististi seinällä riippuvat kuulokkeet eivät vie turhaa tilaa työpöydältä, johon yleensä kerääntyy kuitenkin muita tavaroita viemään tilaa. Kiinnitystä varten naulakkoon on tehty kolo halkaisijaltaan maksimissaan kolmen millimetrin ruuville. Telineen taustapuolella on myös pala kaksipuolista kalusteteippiä, jotta naulakon saa halutessaan pysymään myös täysin paikallaan.

WOLA-kuulokenaulakko on valmistettu kokonaisuudessaan puusta meidän omalla verstaallamme Vihdin Haimoossa. Materiaalina on käytetty kotimaista sertifioitua ohutviiluvaneria seka haapaa. Pinta käsitellään myrkyttömillä puupetseillä, öljyvahalla tai puuöljyllä. Tällä hetkellä WOLA-kuulokenaulakkoa on saatavana mustana, vaalean koivun sävyisenä, ruskean tammen värissä, punaisena tai sinisenä. Kuulokenaulakko on saatavana joko tekstikaiverruksella ”GAME ON” tai ilaman kaiverrusta.

 

KOKO:

Seinään kiinnitettävän osan halkaisija: 7cm

Etuosan halkaisija: 6cm

Etäisyys seinästä: noin 10cm

Kuulokkeille jäävä tila: noin 8,5cm

Lisätiedot

Mitat 10 × 7 × 7 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Materiaali

Ohutviluvaneri(koivu), haapa(kokopuu)

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WOLA-kuulokenaulakko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...