HOHDE-latvatähti

30,00 35,00  sis. alv 24%.

Onni on, että pimeinpänä vuodenaikana vietetään vuoden valoisinta ja lämminhenkisintä juhlaa, joulua. Joulu on juhla jolloin kokoonnutaan yhteen, muistetaan niitä rakkaimpia ja nautitaan yhdessäolosta. Monille joulu on vuoden merkittävintä aikaa ja tähän yhteiseen juhlaan halutaankin somistaa myös koko koti. Olemmekin luoneet tätä ihanaa talven juhlaa ajatellen tuotteita, joilla somistaa koti jouluiseen tunnelmaan. 

Kuvaus

Latvatähti

Tyylikäs ja kaunis latvatähti kotimaisesta ohutviiluvanerista, jolla kruunaat joulukuusen. Latvatähti koostuu kolmesta eri värisestä kerroksesta. Kerroksellisuus ja vaihtuva väri tuo tuotteeseen kolmiuotteisuutta ja näyttävyyttä.

Latvatähden kiinnität helposti kuuseen kuin kuuseen tarranauhan avulla. Tarranauha on kiinteä osa latvatähteä. Tarranauhan avulla latvatähti pysyy tukevasti kuusen latvassa eikä lähde putoamaan omia aikojaan. Tarranauhan saa joko valkoisena tai mustana.

Latvatähden saa joko kultaisena tai hopeana. Kultaisessa vaihtoehdossa on kullan kimalluksen kaverina lämminsävyinen ohutviiluvaneri. Hopeassa vaihtoehdossa koivuinen ohutviiluvaneri on sävytetty astetta kylmempään sävyyn ohuella kerroksella valkoista puupetsiä.

Tuotetta on saatavana kahdessa eri koossa.

ISO: 23cm

PIENI: 18cm

Lisätiedot

Mitat 23 × 23 × 0,5 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin 2vko

Koko

iso: 23cm
pieni: 18cm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HOHDE-latvatähti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...