Lumihiutale -kuusenkoriste

6,00 6,50  sis. alv 24%.

Onni on, että pimeinpänä vuodenaikana vietetään vuoden valoisinta ja lämminhenkisintä juhlaa, joulua. Joulu on juhla jolloin kokoonnutaan yhteen, muistetaan niitä rakkaimpia ja nautitaan yhdessäolosta. Monille joulu on vuoden merkittävintä aikaa ja tähän yhteiseen juhlaan halutaankin somistaa myös koko koti. Olemmekin luoneet tätä ihanaa talven juhlaa ajatellen tuotteita, joilla somistaa koti jouluiseen tunnelmaan. 

 

Kuvaus

LUMIHIUTALE -kuusenkoriste

Ihanat kuusenkoristeet, jotka valmistetaan ohutviiluvanerista. Vaneri on lämminsävyinen ja kaunis materiaali, joka sopii siis loistavasti vuoden lämminhenkisimmän juhlan koristeiden valmistusmateriaaliksi. Yksi koriste on mitoiltaan 9,5cmX9,5cmX0,3cm.

Ripustusta varten jokaisessa koristeessa on siro naru. Koristeet saa koivuisena neljässä eri värissä: koivu, musta, kulta ja hopea. Tämän lisäksi saatavana on myös akryylinen vaihtoehto. Akryylisten kuusenkoristeiden väri on valkoinen tai musta.

Hanki kuusenkoristeet, jotka on valmistettu Suomessa, kestävät aikaa ja ovat oikealla varastoinnilla pitkäikäisiä. Nämä upeat koristeet ilahduttavat sinua varmasti vielä usean joulun ajan.

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 9,5 × 9,5 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lumihiutale -kuusenkoriste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.