PUKKI-kuusenkoriste

6,50  sis. alv 24%.

Onni on, että pimeinpänä vuodenaikana vietetään vuoden valoisinta ja lämminhenkisintä juhlaa, joulua. Joulu on juhla jolloin kokoonnutaan yhteen, muistetaan niitä rakkaimpia ja nautitaan yhdessäolosta. Monille joulu on vuoden merkittävintä aikaa ja tähän yhteiseen juhlaan halutaankin somistaa myös koko koti. Olemmekin luoneet tätä ihanaa talven juhlaa ajatellen tuotteita, joilla somistaa koti jouluiseen tunnelmaan. 

 

Kuvaus

 

PUKKI-kuusenkoriste

Ihanat kuusenkoristeet, jotka valmistetaan ohutviiluvanerista. Vaneri on lämminsävyinen ja kaunis materiaali, joka sopii siis loistavasti vuoden lämminhenkisimmän juhlan koristeiden valmistusmateriaaliksi.

Tämän koristeen saa vain vaalean koivun sävyssä. Pintaan on tehty polttamalla olkikuviointi, joka näkyy tumman ruskeana.

Hanki kuusenkoristeet, jotka on valmistettu Suomessa, kestävät aikaa ja ovat oikealla varastoinnilla pitkäikäisiä. Nämä upeat koristeet ilahduttavat sinua varmasti vielä usean joulun ajan.

Olkipukin kuviointi on tehty puuhun kaivertamalla. Toinen puoli on kaiverrettu ja toinen kaivertamaton. Väriltään kaivertamaton puoli on vaalean koivun sävyinen.

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 9,5 × 9,5 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Koko

5,5cm X 8cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PUKKI-kuusenkoriste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...