Ale!

Pannunalunen kansivahdilla (koira-pystykorvainen)

11,50  sis. alv 24%.

Suurimmassa osassa kodeista ruokaa valmistetaan päivittäin. Yksi valmistaa purtavaa suurperheelle, kun toinen kokkaa vain itselleen. Yksi nauttii ruoanlaitosta, toinen ei niinkään. Voimme kuitenkin olla varmasti yksimielisiä siitä, että ruoanlaitosta tekee heti mielekkäämpää laadukkaat raaka-aineet, puhtaat työtasot sekä hyvät ja kauniit työvälineet. 

 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): pannunalunen-koira Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

 

Pannunalunen & kansivahti

Pannunalunen & kansivahti on käyttöesine, joka on yksinkertaisuudessaan nerokas ja piristävä tuote arkeen. Tässä tuotteessa oivaltavuus syntyy kahden eri tuotteen tuomisesta yhteen. Yhdessä ne luovat kauniin kokonaisuuden, tuotteen, jolla on useampi käyttötarkoitus.

Pannunalunen on kuin puulle poltettu taideteos, jonka kuva-aiheet liikkuvat luonnossa ja eläimissä. Mielenkiintoisen tuotteesta tekee siihen upotettu kansivahti, joka sulautuu osaksi pannunalusen kuvaa. Näitä kahta elementtiä käyttämällä tuot hauskuutta ruoanlaittoon ja sen tarjoiluun. Tuote on itsessään sen verran veikeän näköinen, että käytön jälkeen saatat haluta jättää sen esille, koristeeksi siihen asti kunnes seuraava kokkaushetki koittaa.

 

Valmistus

Pannunalunen & kansivahti valmistetaan kokonaan puusta verstaallamme Vihdin Haimoossa. Tuote valmistetaan keisaripuusta, joka on myrkytön ja väriltään hyvin vaaleaa. Se on myös hyvin kevyttä moniin muihin puulajeihin verrattuna. Tästä syystä pannunalusen keveys saattaakin yllättää.

Ruskeiden sävyjensä ansiosta tuote on armollinen kattiloista ja pannuista tuotteen pintaan syntyville tummentumille. Tummentuvat tuovat vain siihen lisää rustiikkista ilmettä, ajanpatinan tuntua. Jos kuitenkin tummentuvat häiritsevät niin kevyellä hionnalla saat parhaiten tummentumat pois. Lian poistaminen tuotteen pinnasta kannatta tehdä vedellä kostutetulla liinalla tai hiomalla. Tuotteen liottaminen vedessä saattaa aiheuttaa tuotteen turpoamista ja muutoksia puun ominaisuuksissa. Myöskään tuotteen pesemistä astianpesukoneessa ei suositella.

Tuotteen kuviot on tehty polttamalla. Tästä syystä kansivahdin värit saattavat haalistua käytössä. Vaikka kuviot haalistuvat on kansivahti silti käyttökelpoinen.

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 18 × 20 × 1,8 cm (senttimetri)
Materiaali

Keisaripuu

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pannunalunen kansivahdilla (koira-pystykorvainen)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.