Metsä-kakkukoriste

49,00  sis. alv 24%.

Juhlaan kuin juhlaan upeat kakkukoristeet, joilla kruunaat juhlapöydän kakun. Kakkukoristeet valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista Suomessa suunnittelusta lähtien. Valitse mallistomme vaihtoehdoista mieluisin tai tilaa ihan oman näköisesi, uniikki koriste viimeistelemään juhlapäiväsi kakku.

Metsä-kakkukoriste on kustomoitava kakkukoriste, johon tulee valintanne mukaan hääparin etunimet sekä sukunimi. HUOM! Nimien välille tulee tässä kakkukoristeessa aina &-merkki. Kirjoittakaa kakkukoristeeseen haluamanne ominaisuudet alempana oleviin, niille varattuihin tyhjiin kenttiin.

 €

Kuvaus

Juhlia on monenlaisia, mutta silti niillä on aina yhteisiä piirteitä. Juhlat on tapahtuma, joka kerää ihmiset yhteen. Olennaiset elementit, jotka luovat oikeanlaisen tunnelman juhlaan kuin juhlaan ovat juhlavieraiden teeman mukainen pukeutuminen, juhlatilan koristeet sekä tietysti juhlapöydän antimet. 

 

Kakkukoristeet

Yleistä on, että juhlapöydän kruunaa kakku. Kakun leikkaus on monissa juhlissa suunniteltu ohjelmanumero, jota kerääntyvät seuraamaan koko juhlaseurue. Kakunleikkaus on myös yksi niistä juhlan hetkistä, kun lähes jokainen nappaa itselleen valokuvan muistoksi tästä tilaisuudesta. Siksi ei olekaan ihme, että juhlapöydän kruunu eli kakku halutaan olevan näyttävä ja kaunis. Pisteeksi i:n päälle moni haluaakin jonkin näyttävän koristeen viimeistelemään kakun alkoasun.

Meiltä saat kakkukoristeet juhlaan kuin juhlaan. Olemme lähteneet toteuttamaan kakkukoristeita hieman pilke silmäkulmassa. Valikoimastamme löydät hauskat humoristiset sekä kauniit eläinaiheiset kakkukoristeet. Tämän lisäksi tuomme myös aina sesongin mukaan vaihtuvia tuotteita valikoimiimme. Teemme toki myös tilauksesta muunkinlaisia kakkukoristeita, kuten pelkällä nimellä kustomoituja ratkaisuja.

Kakkukoristeet valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista. Tällä hetkellä sinun on mahdollista saada kakkukoriste vaalean koivun, mustan, kullan tai hopean värisenä. Kakkukoristeet ovat täysin myrkyttömiä ja näin ollen turvallisia käyttää. Huomioi, että liian pitkään kakussa seisominen saattaa aiheuttaa koristeen rakenteessa ja värissä muutoksia. Putsaa koriste käytön jälkeen kostutetulla liinalla ja laita säilöön seuraavan juhlan varalle. Vinkki! Säilytä kakkukoriste muistona, esimerkiksi kehystämällä tai asettamalla se huonekasvin juurelle kukkakepin tavoin.

 

Muuta

Kuten aiemmin mainittu, teemme myös tarvittaessa tilauksesta juuri sinun toiveidesi mukaisen kakkukoristeen. Mikäli siis mielit saada jonkin erikoisemman kakkukoristeen niin olkaa rohkeasti suoraa yhteydessä meihin. Luodaan yhdessä juuri teidän juhlaanne sopiva kakun koriste! HUOM! Kaipaako juhlasi vielä muitakin koristeita? Meiltä saat myös erikoisempia koristeita juhlaasi, kuten esimerkiksi lippusiimoja tai vaikka puisia paikkamerkkejä nimellä.

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

 

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 16 × 27 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivu

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Koko

leveys noin 16cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsä-kakkukoriste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...