Vauvamuistot (Tuttiparkki)

28,50  sis. alv 24%.

Vauvamuistot -sarja koostuu sympaattisista nallehahmoista, joihin kerätään vauva-ajan muistoja. Nämä kotimaisesta koivuvanerista valmistetut koriste-esineet sopivat minimalistisen muotoilunsa ansiosta sisustustyyliltään monenlaisiin koteihin. Ihana nimiäis- tai ristiäislahja pienokaiselle, jonka perhe arvostaa kotimaisuutta ja ekologisuutta.

Tuotetunnus (SKU): vauvamuistot-tuttiparkki Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Jokainen vanhempi muistaa sen hetken, kun ensimmäisen kerran sai pienokaisensa syliinsä. Kuinka siitä hetkestä lähtien tuntui, että aika kulki liian nopeaan. Että pian tuo kehdossa pötköttävä pieni ihme nousisi omille jaloilleen ja lähtisi tutkimaan maailmaa.

Aikaa ei voi pysäyttää eikä sitä saa takaisin. Voimme kuitenkin kantaa mukanamme ne rakkaimmat muistot ja palata ajatuksissa takaisin niihin tärkeisiin hetkiin. Muistojen tueksi, etteivät ne ajan myötä haalistuisi tai katoaisi kokonaan, keräilemme matkamme varrelta kuvia ja esineitä. Niitä katsellessamme voimme muistaa nuo hetket kirkkaammin.

Vauvamuistot on tuotesarjamme, jonka ajatuksena oli auttaa keräämään tärkeitä muistoja lapsien ensihetkistä. Vauvamuistot -tuotesarja koostuu eläinhahmoisista telineistä, joidenka avulla keräät ja asetat esille vauvasi asioita sekä esineitä. Luovuta huoletta muistot näille sympaattisille eläinhahmoille ja he kyllä kuljettavat ne mukanaan tulevaan.

 

 

Tuttiparkki

Ensimmäisistä hetkistään lähtien vauvan tärkeimpiin tavaroihin lukeutuu tutti. Tutti antaa vauvalle rauhan ja turvan tunnetta tässä hänelle uudessa maailmassa. Tutteja kuluukin useita lapsen alkutaipaleen aikana. Osa tuteista katoaa ja toiset kulutetaan hyvinkin nopeasti puhki. Tutti onkin yksi niistä vauva-ajan esineistä, jonka vanhemmat haluavat mielellään säilyttää muistona. Tuttiparkki luotiin tämän muiston säilytystä varten. Iloinen kotimaisesta koivuvanerista valmistettu nalle säilyttää tutin kuin tutin hymyssä suin. Sille on tärkeintä vaalia muistoasi ja säilyttää esine, jota katselemalla pystyt myöhemmin palaamaan ajatuksissa takaisin noihin elämän suuriin ja tärkeisiin hetkiin. (VINKKI! Laita myös vauvan lakki tai myssy nallen päähän). 

Tuttiparkki on hauska, mutta samalla tyylikäs koriste-esine. Sen yksinkertainen ja selkeälinjainen muotoilu tekevät siitä helpon sijoitettavan sisustustyyleiltään eri tyyppisiin koteihin. Tuote henkii vahvasti skandinaavisen metsän kauneutta. Koivun vaalea sävy ja aidon puun tuntu tekevät tuotteesta ajattoman kauniin. Tuttiparkki sopiikin esimerkiksi nimiäis- tai ristiäislahjaksi lapselle, jonka vanhemmat arvostavat kotimaisuutta ja vihreitä arvoja.

Tuttiparkki valmistetaan pintakäsittelemättömöstä kotimaisesta koivuvanerista, joka mahdollistaa tarvittaessa sen myöhemmän tuunaamisen omaan tyylin sopivaksi. Tuotteen pintäkäsittelyyn kannattaa käyttää vain puulle soveltuvia pintakäsittelyaineita.

 

Muuta

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,15 kg (kilogramma)
Mitat 18,5 × 3 × 18 cm (senttimetri)
Materiaali

3mm koivuvaneri

Toimitus

Kasaamattomana

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vauvamuistot (Tuttiparkki)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.