METSÄ-avainnaulakko (M)

44,50 61,50  sis. alv 24%.

Avainnaulakko, joka on samalla kaunis sisustuselementti. Sen avulla säilytät avaimet siististi järjestyksessä tyylillä. Avaimet on helppo sujauttaa telineeseen  ja ottaa siitä pois käyttöä varten. Avainnaulakko kiinnitetään seinään ruuveilla tai kaksipuolisella kalusteteipillä.

METSÄ-avainnaulakko löytyy kolmessa eri koossa:

Vinkki! Kiinnittämällä avainnaulakoita useamman vieretysten saat naulakosta ikään kuin suuremman. Metsäsiluetti on myöskin suunniteltu siten, että kiinnittämällä naulakot vieretysten maisema jatkuu.

 €

Kuvaus

Kiireisen ja mahdollisesti stressaavan arjen keskellä ei mikään ole niin turhauttavaa kuin epäjärjestys. Tavaroita ei tahdo löytää silloin kuin niitä tarvitsisi ja kuluu turhaa energiaa sekä aikaa niiden etsiskelyyn. Kuinka helposti ihan omassa kodissaan voi kadottuu tavarat, jotka juuri on mielestään laskenut käsistään. Omia hermoja ja voimavaroja voisi helposti säästtää sillä, että jokaiselle tavaralle olisi se oma ns. varikko, jonne se asetettaisiin käytön jälkeen.

 

METSÄ-avainnaulakko

Avainnaulakkomme on nimensä mukaan ratkaisu, jonka kehittelimme avainten säilytystä varten. Sen avulla säilytät avaimet siististi järjestyksessä. Avaimet on helppo sujauttaa telineeseen  ja ottaa siitä pois käyttöä varten. Tämä sujuu varmasti talouden hieman nuoremmilta kuin myös varttuneemmilta henkilöiltä. Avainnaulakko kiinnitetään seinään ruuveilla.

Avainnaulakkoa myymme sellaisenaan, mutta meillä on myös tarjolla vaihtoehto, johon saatte mukaan säilytyspaikkojen  mukaisen määrän avaimenperiä. Avaimenperiin on mahdollisuus saada tekstikaiverrus esimerkiksi taloudessa asuvien henkilöiden nimillä. Näin omien avainten tunnistaminen naulakosta helpottuu.

METSÄ-avainnaulakko löytyy kolmessa eri koossa:

  • Pieni eli S = kaksi avainta
  • Keskikokoinen eli M = viisi avainta
  • Suuri eli L = kahdeksan avainta

Kiinnittämällä avainnaulakoita useamman vieretysten saat naulakosta ikään kuin suuremman. Metsäsiluetti on myöskin suunniteltu siten, että kiinnittämällä naulakot vieretysten maisema jatkuu.

Naulakko on tehty kotimaisesta ohutviiluvanerista sekä männystä. Pinta käsitellään värivalinnastanne riippuen joko öljyvahalla, petsillä tai lakalla. Kaikki käyttämämme pintakäsittelyaineet ovat myrkyttömiä ja turvallisia.

KOKO: 23,7cm X 27xm X 5,5cm.

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Mitat 20 × 5 × 26 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Toimitustapa

Postipaketti (S)

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu) ja kokopuu (mänty).

Koko

Leveys= 23,9cm, Korkeus= 29cm, Syvyys= 5,5cm.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “METSÄ-avainnaulakko (M)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...