Aurora-koruteline (ohutviiluvaneri)

65,00 75,00  sis. alv 24%.

Kuvaus

 

”Hetken on aika kesän vain, kun juosta nurmella paljain jaloin sain.

Tuolloin perhonen pieni silkkisiipi, siivissänsä värit kukkasten kantoi. Pian tuo perhonen pieni on vain muisto siitä, mitä kesä mulle antoi.

Vielä hetken kanssa perhosen niityillä huolettomasti liidän ja kauniista kesäpäivästä luontoäitiä mä kiitän.

Kohta en voi kuin kesää seuraavaa odottaa, mutta tätä hetkeä ja muistoa en aio kadottaa.”

 

 

Koruteline

Kesästä ja ympäröivästä luonnon kauneudesta inspiroituneena halusimme luoda tuotteen, jonka muotoilu muistuttaisi ihanista kesäpäivistä talven ja harmauden keskellä. Tutkittuamme luontoa ja kaikkia kauniita kesäisiä asioista päädyimme luomaan tuotteen perhosesta. Perhonen on mielestämme Suomen kesien kruunaamaton prinsessa, kesäisien niittyjen koru. Perhosen muotoinen korutelineemme onkin itsessään jo korun kaunis sisustuselementti, mutta se myös siivittää kauniisti korusi läpi vuodenaikojen.

Koruteline on monipuolinen kodin sisustuselementti, koska tämä yksi ja sama tuote on sekä pöytä-, että seinämalli. Voit siis halutessasi asettaa korutelineen peilipöydälle tai ripustaa liitelemään huoneesi seinälle. Seinäkiinnikkeen muotoilun ansiosta tuotteen ripustus ja pois nosto on sekä nopeaa että helppoa. Tämä mahdollistaa korutelineen monipuolisen käytön. Koruteline palveleekin näin ollen monenlaista käyttäjää. Nätti perhosemme ilahduttaa varmasti niin nuorempaa kuin vanhempaakin, jolle korut ja suomalaisuus ovat lähellä sydäntä.

Aurora -korutelineen löydät tällä hetkellä kahdessa eri koossa ja neljässä eri värissä. Korutelineessä säilytät niin ranne- kuin kaulakorutkin, mutta myös riippu- ja nappikorvakorut. Jo S-koon korutelineeseen saat ripustettua kymmeniä koruja ja L-koon korutelineeseen vieläkin enemmän.

 

 

Valmistus

Universaalin muodon ja yksityiskohtiensa ansiosta korutelineemme kestää aikaa ja onkin oikealla käytöllä pitkäikäinen. Tuote on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka on kevyttä, mutta kestävää. Pinta on käsitelty puulle soveltuvin pintakäsittelymateriaalein kunnioittaen puun omia ominaisuuksia. Vaikka tuotteemme ovat värjättyjä on tuotteessa edelleen puun tuntu ja kaunis koivun syykuviointi kuultaa hennosti tuotteen pinnassa.

Korutelineen seinäkiinnikeosa on SunnyMore Designin toimesta suunnittelema juuri tätä tuotetta varten. Käyttäjälähtöisyys on aina avainasemassa tuotesuunnittelussamme. Pyrimme aina löytämään tuotteisiimme mekanismit ja ominaisuudet, jotka tekevät tuotteen käytöstä helppoa ja mukavaa.  Tässäkin tuotteessa seinäkiinnike on pitkällisen pohdinnan ja tuotetestauksien lopputulos. Huolella suunnitellun seinäkiinnikkeensä ansiosta tuotetta on miellyttävä käyttää. Mekanismi on tehty niin yksinkertaiseksi, että sen käyttö on helppoa ja nopeaa niin vanhemmalle kuin nuoremmallekin käyttäjälle.

 

 

Muuta

Eikö värivalikoimasta löydy mieleistä? Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada juuri haluamansa laisen tuotteen. Tämän johdosta teemme tarvittaessa myös kustomoituja korutelineitä asiakkaan haluamin ominaisuuksin. Kustomoitavissa tuotteissa olkaa suoraa yhteyksissä meihin.

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 24 × 5 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-3 viikkoa.

Tuotteen koko kasattuna

Koko/S: 220 mm x 105 mm x 205mm
Koko/L: 305 mm x 167 mm x 290 mm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurora-koruteline (ohutviiluvaneri)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.