Kitt3ns-korvakorut

34,00  sis. alv 24%.

Kitt3ns -korvakorut

Kissa-aiheiset korvakorut kotimaissta ohutviiluvanerista. Korvakoruissa tappikiinnitys, joka on ruostumatonta terästä ja täysin nikkelivapaata. Valittavana erilaisia väriyhdistelmä. Väreinä musta, koivu, kulta ja hopea. Tuotekuvassa väreinä koivu, musta ja kulta.

Kuvaus

Kitt3ns-korvakorut

Kissa-aiheiset korvakorut kotimaissta ohutviiluvanerista. Valittavana erilaisia väriyhdistelmä. Väreinä musta, koivu, kulta ja hopea. Tuotekuvassa väreinä koivu, musta ja kulta.

Korvakorut on valmistettu kotimaisesta laadukkaasta ohutviiluvanerista. Pinta käsitellään puun ominaisuuksia kunnioitaen sille sopivalla puupetsillä, maaleilla tai lakalla. Kaikki käyttämämme pintakäsittelyaineet ovat täysin myrkyttömiä. Koruissa tappikiinnitys, joka on ruostumatonta terästä ja täysin nikkelivapaata.

Korvakorun pituus: 65mm

Korvakorun leveys: 23mm

Materiaalivahvuus: 1,5mm

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Materiaali

Ohutviiluvaneri, kirurgin teräs.

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kitt3ns-korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...