KISSA-kyltti (ei mainoksia)

9,50 10,00  sis. alv 24%.

Ulko-oveen tai postilaatikkoon kiinnitettävät Ei mainoksia-kyltit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein. Käyttämämme pintäkäsittelyaineet ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Kyltit kiinnität helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla.

Kyltin koko 6,5cm X 9,5cm X 0,3cm.

Kuvaus

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä kylttejä kotiin ja työpaikalle, joista kaikki valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Ulko-oveen tai postilaatikkoon kiinnitettävät Ei mainoksia-kyltit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein. Käyttämämme pintäkäsittelyaineet ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia.

Ei mainoksia-kylttimme ovat rennon tyylikkäitä, jotka sopivat monenlaiseen oveen ja postilaatikkoon. Kyltit kiinnität helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla. Kalusteteipissä on luja pito, joten kyltti ei pääse kovin herkästi tippumaan. Muistutus! Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Huom! Älä sijoita kylttiä paikkaan, jossa se on suoraa sateen armoilla. Ulkona kyltti säilyy parhaiten, kun muistat säännöllisesti putsata sen ja tarpeen vaatiessa pintakäsitellä uudemman kerran puuta suojaavalla öljyllä tai puusuojalla.

 

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 6,5 × 9,5 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KISSA-kyltti (ei mainoksia)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...