Kauno -kyltti (omalla sanalla/nimellä)

43,00  sis. alv 24%.

Tyylikkäät kotimaisesta koivuvanerista valmistetut kyltit kotiin ja työpaikalle. Meiltä löydät modernin minimalistiset sekä romanttisen koristeelliset kyltit useissa eri väreissä. Kiinnitys tapahtuu valintasi mukaan helposti joko mukana tulevalla kaksipuolisella kalusteteipillä tai pienillä  ruuveilla.

KYLTIN KOKO: 23cm X 15cm X 0,3cm

 €

Kuvaus

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä vessaopasteita, joista kaikki valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Wc-ja saunakyltit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein. Käyttämämme pintäkäsittelyaineet ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat kyltit kotiisi.

Kylttimme kiinnität helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla tai pienillä ruuveilla, joita varten tuotteeseen tehdään kiinnitysreiät. Kalusteteipissä on luja pito, joten kyltti ei pääse kovin herkästi tippumaan. Muistutus! Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää kyltin kalusteteipillä. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Ohutviiluvaneri on kovaa, sitkeää ja iskunkestävää, joten vaikka kyltti sattuisikin putoamaan, se tuskin rikkoutuisi. Pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, mutta silti emme suosittele sijoittamaan sitä paikkaan, jossa se on jatkuvassa kosteudessa tai kostetuksissa veden kanssa.

KOKO: 23cm X 15cm X 0,3cm

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 23 × 15 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

1-2 viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kauno -kyltti (omalla sanalla/nimellä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...