KAHTI-solmiopidike

22,00  sis. alv 24%.

KAHTI-solmiopidike on hillitty ja tyylikäs yksityiskohta  viimeistelemään juhlatyylin.  Sävyltään maanläheinen solmionpidike, joka sopii niin rennompiin illanviettoihin kuin myös virallisempiinkin tapahtumiin. Solmiopidike valmistetaan kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista.

Koko: 6,5cm X 1,8cm

 

Kuvaus

Asusteet viimeistelevät niin arki- kuin juhlatyylinkin. Asusteilla voi helposti kertoa sanattomasti omasta persoonasta, arvoista ja elämänkatsomuksesta. Asusteet voivat myös toimia ns. jäänmurtajana, keskustelun aloittajana.

 

KAHTI-solmiopidike

KAHTI-solmiopidike on hillitty ja tyylikäs yksityiskohta  viimeistelemään juhlatyylin.  Sävyltään maanläheinen solmionpidike, joka sopii niin rennompiin illanviettoihin kuin myös virallisempiinkin tapahtumiin.

Eri sävyt solmiopidikkeeseen on saatu polttokaivertamalla. Materiaali on kotimaista sertifioitua ohutviiluvaneria, jonka ansiosta polttojälki on aina ruskeansävyinen. Puu on orgaaninen materiaali, joka tarkoittaa sitä, että jokainen vanerin viilu on aina erilainen. Tästä johtuen myös polttojäljen sävy ja kuvio vaihtelee, joka tekee jokaisesta solmiopidikkeestä yksilöllisen. Perinteisen solmioneulan sijasta tässä solmiopidikkeessä kiinnitys tapahtuu klipsillä eikä solmioon pujotettavalla neulalla. Klipsi on hopeoitua messinkiä. Solmiopidikkeen saa mustana tai vaalean koivun sävyssä. Puinen osa on pintakäsitelty lakalla, joka suojaa puuta ja tekee pinnasta vettähylkivän.

Koko: 6,5cm X 1,8cm

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Mitat 2,3 × 1,8 × 0,25 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Koko

2,3cm X 1,8cm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KAHTI-solmiopidike”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...