JELLONA-korvakorut

30,00  sis. alv 24%.

Suomen vaakunasta inspiroitunut JELLONA-riipus on korumme, jossa seikkailee Suomileijona.

Metalliosat: Ruostumatonta terästä

Riipuksen koko: 22mmX27mm

Ketjun pituus: 600mm

Materiaalivahvuus: 3mm

Kuvaus

JELLONA-korvakorut

Leijona, tuo Suomen vaakunassakin komeileva ylväs eläin on nyt loikannut myös korumme aiheeksi. JELLONA-korvakorut jäljittelee juurikin tätä maamme upeaa vaakunaa vaikkakin värimaailma on meille tuttuun tapaan maanläheisempi. JELLONA-korvakorut on yksinkertaisuudessaan tyylikäs ja esteettinen, mutta samalla myös se henkii sopivassa määrin maskuliinisuutta. Korvakorut ovatkin vahvasti unisex-korut, joten ne sopivat vallan mainiosti niin naisten, miesten kuin muunsukupuolistenkin käyttöön näyttäen yhtä sopivalta kantajallaan sukupuolesta riippumatta. Suomen vaakunasta inspiroitunut korvakoru henkii myös tietysti vahvasti isänmaallisuutta, mutta tyylittelynsä ansiosta riipus ei yhtä vahvasti aiheuta provokatiivista vaikutelmaa kuin esimerkiksi perinteiset suomileijona-riipukset.

Koru valmistetaan kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista, joka on värivalinnasta riippuen petsattu ja/tai lakattu. Lisäksi korussa on pieni sini-valkoinen posliinihelmi, maamme lipun värien mukaisesti.

Metalliosat: Ruostumatonta terästä

Korvakorun pituus: 50mm

Materiaalivahvuus: 3mm

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Materiaali

Ohutviiluvaneri, ruostumaton teräs, hopeoitu koruketju.

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JELLONA-korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.