Half Head -korvakorujen valokuvaus- ja esittelysomiste

49,50  sis. alv 24%.

HalfHead-korvakorujen valokuvaus somiste on tuote, joka on suunniteltu korvakorujen esittelyä ja valokuvausta varten. HalfHead on tehty kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista Vihdin Haimoossa. Mitoiltaan teline on tehty vastaamaan suunnilleen aikuisen pään kokoa. Tämä mahdollistaa korvakorujen esittelyn niin, että asiakas saa heti realistisen kuvan siitä, kuinka korvakoru asettuu mittojensa suhteen oikeaan korvanlehteen.

HalfHead koostuu laserleikatusta puolikkaasta pään kokoisesta siluetista, joka on kotimaista sertifioitua ohutviiluvaneria(koivu) sekä täysipuisesta jalasta(haapa). Telineen jalka on leveydeltään 12cm ja korkeudeltaan 2,2cm. Jalka on tarkoituksella jätetty melko massiiviseksi, jotta teline pysyy tukevasti pystyssä ja sitä on helppo siirrellä. Teline on aina helppo purkaa ja kasata uudelleen, sillä osia ei tarvitse kiinnittää liimoin tai ruuvein toisiinsa kiinni. Vanerinen siluetti vain upetetaan jalkaosassa olevaan sille tehtyyn rakoon, jossa se pysyy tukevasti paikoillaan.

Koko kasattuna: korkeus 36cm, leveys 19cm, syvyys 12cm.

Yrityksen logo somisteeseen? Half Head -valokuvaus somisteeseen saat myös halutessasi kaiverrettuna logon. Ota meihin yhteyttä info@sunnymoredesign.fi mikäli mielit saada logonne kuvan tuotteeseen.

Kuvaus

HalfHead -korvakorujen valokuvaus- ja esittelysomiste

HalfHead-korvakorujen valokuvaus- ja esittelysomiste on tuote, joka on suunniteltu korvakorujen esittelyä ja valokuvausta varten. HalfHead on tehty kotimaisesta sertifioidusta ohutviiluvanerista Vihdin Haimoossa. Mitoiltaan teline on tehty vastaamaan aikuisen ihmisen pään kokoa. Tämä mahdollistaa korvakorujen esittelyn niin, että asiakas saa heti realistisen kuvan siitä, kuinka korvakoru asettuu mittojensa suhteen oikeaan korvanlehteen.

HalfHead koostuu laserleikatusta puolikkaasta aikuisen ihmisen pään kokoisesta siluetista sekä täysipuisesta jalasta. Telineen jalka on leveydeltään 12cm ja korkeudeltaan 2,2cm. Jalka on tarkoituksella jätetty melko massiiviseksi, jotta teline pysyy tukevasti pystyssä ja sitä on helppo siirrellä. Teline on aina helppo purkaa ja kasata uudelleen, sillä osia ei tarvitse kiinnittää liimoin tai ruuvein toisiinsa kiinni. Vanerinen siluetti vain upetetaan jalkaosassa olevaan sille tehtyyn rakoon, jossa se pysyy tukevasti paikoillaan.

Koko kasattuna: korkeus 36cm, leveys 19cm, syvyys 12cm.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 19 × 12 × 36 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Half Head -korvakorujen valokuvaus- ja esittelysomiste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.