MODE -wc-kyltti

13,00  sis. alv 24%.

Tyylikkäät kotimaisesta koivuvanerista ja kauniista akryylista valmistetut wc-kyltit kotiin sekä työpaikalle. Meiltä löydät modernin minimalistiset sekä romanttisen koristeelliset wc-kyltit useissa eri väreissä. Kiinnitys tapahtuu helposti mukana tulevalla kaksipuolisella kalusteteipillä.

Kuvaus

WC-kyltti, MODE

Meiltä löydät nyt monipuolisen valikoiman erityylisiä vessaopasteita, joista kaikki valmistuvat osaavissa käsissä Vihdin Haimoossa, omalla verstaallamme. Valikoimasta löydät niin yksinkertaisen minimalistiseen tai romanttisen koristeelliseen tyyliin sopivat wc-opasteet. Tämä wc-kyltti, kuten kaikki kylttimme, valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista ja pintakäsitellään puulle soveltuvin pintakäsittelyainein, jotka ovat kuivuttuaan myrkyttömiä ja turvallisia.

Vanerin lisäksi meillä on nykyisin myös tarjota toinen vaihtoehto, joka on korkeakiiltoinen akryyli. Akryyli on kovaa kiiltäväpintaista muovia, joka on helppo pitää puhtaana. Puhdistukseen käyvät kaikki kodin yleispuhidistusaineet.

Wc-kyltit kiinnität helposti mukana tulevan kaksipuolisen kalusteteipin avulla. Irroita vain teipin suojamuovi ennen tuotteen asennusta. Muistutus! Puhdista ensin pinta, johon haluat kiinnittää wc-kyltin. Näin varmistat liimauksen lujan pysyvyyden. Ohutviiluvaneri on kovaa, sitkeää ja iskunkestävää, joten vaikka kyltti sattuisikin putoamaan, se tuskin rikkoutuisi.

Meiltä löydät kattavan valikoiman kylttejä kodin tiloihin sekä työpaikalle ja toimipisteelle. Kaikki kylttimme löydät verkkokaupastamme samasta kansiosta. Täältä pääset tutustumaan koko kylttivalikoimaamme. https://www.sunnymoredesign.fi/tuote-osasto/kyltit/kaikki-kyltit/

MODE-wc-kyltin kaveriksi löydät meiltä myös MODE sauna-kyltin. Siihen pääset tutustumaan, kun painat vain tästä.

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 12 × 0,3 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Materiaali

Ohutviiluvaneri (koivu)

Toimitusaika

noin viikko

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MODE -wc-kyltti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.