HÄÄ-vieraskirja (nimillä ja päivämäärällä)

45,00 48,00  sis. alv 24%.

Nimensä mukaisesti kyseinen kirja on vieraskirja. Tässä neliön mallisessa kauniissa kirjassa on 30 tyhjää valkoista sivua, jotka mahdollistavat erilaisten muistojen ja ystäviltä kerättyjen viestien säilyttämisen. Kirjan sivut ovat paksua, melkein kartonkimaista paperia, joka luo hyvät edellytykset myös esimerkiksi valokuvien liimaamiselle.

Kirjan etu- ja takakansi ovat kotimaista sertifioitua ohutviiluvaneria, jotka tekevät omalta osaltaan kirjan olemuksesta tyylikkään ja arvokkaan.

 

SIVUKOKO: 20cm X 20cm

ULKOMITAT: 21,5cm X 20,5xm X 2cm

 €

Kuvaus

Elämää mahtuu monenlaisia hetkiä. On onnen ja ilon aikoja, surun ja murheen päiviä. Jokaiselle varmasti merkityksellisimpiä ja tärkeimpiä ovat kuitenkin hetket, jotka jaamme kanssa rakkaiden. Muistamme vielä pitkään erityisien päivien tiimoilta rakkaidemme kanssa vietetyt hetket, mutta on paljon ihania kohtaamisia, jotka eivät syystä tai toisesta painu mieleemme. Näitä ihania kohtaamisia varten ja niiden muiston säilyttämiseen olemme keksineet ajan saatossa tapoja, jolla säilyttäisimme ne. Muiston voi säilyttää esineen tai valokuvan muodossa, omaan päiväkirjaan kirjattuna tai muilta kerättyinä ja yhteen kirjaan kasattuina viesteinä. 

 

 HÄÄ-vieraskirja

Nimensä mukaisesti kyseinen kirja on hää-vieraskirja. Tässä neliön mallisessa kauniissa kirjassa on 30 tyhjää sivua, jotka mahdollistavat erilaisten muistojen ja ystäviltä kerättyjen viestien säilyttämisen. Kirjan sivut ovat valkoista paksua, melkein kartonkimaista paperia, joka luo hyvät edellytykset myös esimerkiksi valokuvien liimaamiselle.

Kirjan etu- ja takakansi ovat kotimaista sertifioitua ohutviiluvaneria, jotka tekevät omalta osaltaan kirjan olemuksesta tyylikkään ja arvokkaan. Erikoisuutena tässä vieraskirjassa on se, että siihen saat kaiverrettuna haluamasi nimet ja päivämäärän. Tämä onkin siis oiva vieraskirja juurikin häitä ajatellen. Kauniin vieraskirjan haluaa säilyttää näkyvillä ja tällöin sitä muistaa myös käyttää. Rengassidottuna kirjana tämä vieraskirja on mahdollista avata täysin, jolloin sitä voi pitää avonaisena sivupöydällä esimerkiksi häävastaanotossa, yritystilojen aulassa tai ihan vain kotona. Kirjan käyttö on siis hyvin mutkatonta ja sujuvaa.

Kirjan saa joko vaalean koivun sävyssä tai mustana. Kummassakin mallissa pinta on käsitelty puun ominaisuuksia kunnioittaen myrkyttömillä ja täysin turvallisilla petseillä tai öljyvahoilla. Pintakäsittely suojaa vanerin pintaa tekemällä pinnasta likaa- ja vettähylkivän.

 

SIVUKOKO: 20cm X 20cm

ULKOMITAT: 21,5cm X 20,5xm X 2cm

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Mitat 22 × 22 × 2 cm (senttimetri)
Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

Noin kaksi viikkoa.

Koko

21,5cm X 20,5cm X 2cm

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HÄÄ-vieraskirja (nimillä ja päivämäärällä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.