Enkelikissa nimikaiverruksella

12,00 14,00  sis. alv 24%.

Ohutviiluvaneriset enkelikissat haluamallasi nimellä.

HUOM! Muista kirjoittaa koristeeseen haluamasi nimi/teksti ”Kissan väri” -alasvetovalikon alapuolella olevaan tyhjään tekstikenttään.

 €

Kuvaus

Onni on, että pimeinpänä vuodenaikana vietetään vuoden valoisinta ja lämminhenkisintä juhlaa, joulua. Joulu on juhla jolloin kokoonnutaan yhteen, muistetaan niitä rakkaimpia ja nautitaan yhdessäolosta. Monille joulu on vuoden merkittävintä aikaa ja tähän yhteiseen juhlaan halutaankin somistaa myös koko koti. Olemmekin luoneet tätä ihanaa talven juhlaa ajatellen tuotteita, joilla somistaa koti jouluiseen tunnelmaan.

Enkelikissa nimikaiverruksella

Enkelikissa kaiverruksella on tuote, joka valmistetaan ohutviiluvanerista. Vaneri on lämmin ja kaunis materiaali, joka sopii siis loistavasti vuoden lämminhenkisimmän juhlan koristeiden valmistusmateriaaliksi.

Enkelikissat myydään yksittäskappaleina. Ne ovat ihana muisto edesmenneestä eläinystävästä, joka ikään kuin palaa jouluksi kotiin sitä rakastavien luokse koristeen muodossa.

Enkelikissan saa erilaisina versioina: Yksivärisenä (musta, tammi tai koivu). Lisäksi voit valita haluatko siiven eri värillä (kulta tai hopea). HUOM! Tuote tehdään laser leikkaamalla ja kaivertamalla, joten kaiverruksen väri on aina ruskean sävyinen.

Enkelikissa nimikaiverruksella on merkityksellinen koriste, joten koristeena se kestää aikaa ja on oikealla varastoinnilla pitkäikäinen. Varastoi koriste kuivassa niin se varmasti ilahduttavat sinua vielä usean vuoden ajan.

Meiltä löydät myös muita ihastuttavia koristeita jouluusi, kuten esimerkiksi Enkelin tassu -kuusenkoriste saattaisi olla mieleesi.

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

 

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 9,5 × 6,5 × 0,25 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enkelikissa nimikaiverruksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.