Enkelin tassu -koriste (kaiverruksella)

12,00 14,00  sis. alv 24%.

Onni on, että pimeinpänä vuodenaikana vietetään vuoden valoisinta ja lämminhenkisintä juhlaa, joulua. Joulu on juhla jolloin kokoonnutaan yhteen, muistetaan niitä rakkaimpia ja nautitaan yhdessäolosta. Monille joulu on vuoden merkittävintä aikaa ja tähän yhteiseen juhlaan halutaankin somistaa myös koko koti. Olemmekin luoneet tätä ihanaa talven juhlaa ajatellen tuotteita, joilla somistaa koti jouluiseen tunnelmaan.

Väreistä löydätte mallikuvat tuotekuvasta kaksi.

HUOM! Muista kirjoittaa koristeeseen haluamasi nimi/teksti ”väri” -alasvetovalikon alapuolella olevaan tyhjään tekstikenttään.

Meiltä löydät myös kissa- ja koiraenkeleitä nimikaiverrettavina. Näissä tuotteissa ovat valittavissa myös samat värivahtoehdot kuin tässä Enkelin tassu -kuusenkoristeessa. Kissaenkelit ja koiraenkelit löydät täältä.

 €

Kuvaus

Tassu-kuusenkoriste

Vaikka nelijalkainen ystävä lähtisi sateenkaarisillalle niin ei hänen muistonsa ikinä lähde luotamme. Tassu-kuusenkoriste on nimikaiverrettava koriste, joka on samalla myös ihana muistoesine rakkaasta ystävästä.

Nämä meidän ihanat kuusenkoristeet valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista. Vaneri on lämmin ja kaunis materiaali, joka sopii siis loistavasti vuoden lämminhenkisimmän juhlan koristeiden valmistusmateriaaliksi. Vaneri valmistetaan kotimaisesta koivusta, joka on huonekalulaatuista ja hyvin kestävää. Laadukas materiaali takaa sen, että tämä merkityksellinen nimikaiverrettava koriste saa ansaitsemansa arvon.

Enkelin tassu -kuusenkoristeen värivaihtoehdot:

  • Yksivärisenä (musta, tammi tai koivu). Lisäksi voit valita haluatko siiven eri värillä (kulta tai hopea).

HUOM! Nimikaiverrettava koriste tehdään laserleikkaamalla ja kaivertamalla. Tästä syystä kaiverrukset tuotteessa ovat aina ruskean sävyiset.

Enkelin tassu -kuusenkoriste on myös muistoesine, joten joulukoristeena se kestää aikaa ja on oikealla varastoinnilla pitkäikäinen. Säilytä koriste mieluiten kuivassa paikassa, jotta se säilyttää ulkonäkönsä uuden veroisena.

Meiltä löydät myös kissa- ja koiraenkeleitä nimikaiverrettavina. Näissä tuotteissa ovat valittavissa myös samat värivahtoehdot kuin tässä Enkelin tassussa. Kissaenkelit ja koiraenkelit löydät täältä.

 

MUUTA

Teemme kokoajan töitä luodaksemme uusia tuotteita ja laajennamme jo olemassa olevia tuotevalikoimiamme. Mikäli mielit olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutuuksistamme ja tarjouksistamme, olet mitä tervetullein liittymään seuraajiemme joukkoon Facebookissa. Jos olet kiinnostunut enemmänkin yrityksen toiminnasta ja esimerkiksi tuotekehityksen vaiheista, suosittelemme lämpimästi seuraamaan meitä Instagrammissa.

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 8,5 × 6,5 × 0,3 cm (senttimetri)
Materiaali

Koivuvaneri

Tilauksesta tehtävä tuote

Tuotteen valmistus aloitetaan, kun tilaus on jätetty ja hyväksytty.

Toimitusaika

noin kaksi viikkoa.

Suunnittelija

Sanni-Mari Hänninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enkelin tassu -koriste (kaiverruksella)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.